Ledigt jobb som IT-tekniker i Sundsvall

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 17 februari 2021
Stängs
den 11 mars 2021
Ref:
65905486-be9c-41df-8147-3deebc8d6991
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som konsult på Experis IT erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera branscher så som IT, Telecom, Bank, Finans och Industri. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och breda erfarenheter

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Hur ser arbetet ut?

Till vår kund som har sitt kontor i Sundsvall, söker vi dig som vill jobba som konsult på deras IT-avdelning med support. Du kommer arbeta med att lösa TietoEVRY kunders IT behov. Ni får inkommande ärenden från Tietos kunder via mail, chatt och telefon. Detta gör du tillsammans med ett härligt, kompetent och sammansvetsat gäng som har en mycket hög känsla för service och samarbete. Resor förekommer i arbetet.

Gemensamt för alla som jobbar som IT-tekniker är en vilja att lära sig. Kunderna som kontaktar servicedesken arbetar i en mångfald av affärssystem, program och hårdvara, så möjligheten att utvecklas och avancera är stor.

Vem är det vi söker?

Tjänsten passar dig som tidigare arbetat i, och trivs med, att arbeta inom IT och vet att detta är ett jobb du är duktig på, trivs med och vill fortsätta utvecklas inom.

I tillägg till din praktiska erfarenhet enligt ovan är din personlighet viktig. Du är driven, lojal, villig att lära nytt och ta ansvar samt är positiv och en person som alltid arbetar med hög servicenivå. Du trivs även med ett personligt ledarskap, då ett stort ansvar för att jobbet blir gjort och hur du jobbar ligger på dig själv.

Utöver detta talar och skriver du obehindrat på det svenska språket då kunder du kommer hjälpa förväntar sig detta, samt är bekväm att kommunicera på engelska då det är kundens koncernspråk.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ideal Shala på e-post Ideal.shala@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Experis IT

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!