Ledigt jobb som IT-tekniker i Solna

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 februari 2021
Stängs
den 4 mars 2021
Ref:
5083557f-4c00-44df-8250-448f1e07b025
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en självgående person som arbetar strukturerat och noggrant? Har du minst två års erfarenhet av arbete inom servicedesk? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Experis en IT-tekniker som vill ta sig an nya utmaningar ute på uppdrag hos vår kund! Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker har du daglig kontakt med kundens användare genom support och felavhjälpning. Du ansvarar för installation av datorer och dess applikationer samt felsökning och problemlösning. Du arbetar även med telefoni, ärenderegistrering, hantering av utlåningsresurser och skrivarhantering. Som IT-tekniker använder du bland annat verktygen Active Directory och Nilex.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasie- eller likvärdig utbildning, samt minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har även goda kunskaper inom följande kompetenser:
  • Datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
  • Microsoft Office eller likvärdig mjukvara
  • Ärendehanteringssystem som till exempel HP Service Manager eller ServiceNow

Vi tror att du är en självgående person som arbetar strukturerat och noggrant. För att trivas i rollen som IT-tekniker ser vi att du är kommunikativ då tjänsten innebär telefon-, mail- och personlig kontakt med användare. Du bemöter kunder med ett konstruktivt förhållningssätt och talar samt skriver svenska obehindrat. Vidare ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga och en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb.

Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb