It-konsult till Atea Borlänge

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 16 februari 2021
Stängs
den 12 mars 2021
Ref:
147838
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av Atea? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget, vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi arbetar med en bred flora av kunder, allt ifrån stora myndigheter och organisationer till mindre privata företag. Våra kunder har ett ökat behov av hjälp i sin digitalisering och vi behöver förstärka vårt lag i Dalarna med ytterligare en it-konsult.

Din roll i laget

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och är serviceinriktad, har yrkesmässig erfarenhet av installation, support, drift och felsökning av kunders IT-miljö (ex. datorer, Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk, servermiljö, skrivare och annan IT-utrustning). Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet och gott konsultmannaskap. Du är pedagogisk, lösningsfokuserad, har stort engagemang, god samarbetsförmåga och har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Tjänsten kräver att du har bil och B-körkort.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Atea?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Martin Sjörs, Konsultchefvia 0243-24 89 87 alternativt martin.sjörs@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ateaoch vi undanber oss alla samtal från rekryterings- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!