Ledigt jobb som IT kommunikatör på Experis!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 18 februari 2021
Stängs
den 16 mars 2021
Ref:
ae70edbb-6967-4125-bc20-f5613e08a7f3
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu erbjuder Jefferson Wells en unik möjlighet för dig att arbeta på ett konsultuppdrag internt hos vårt systerbolag Experis. Vi söker en IT kommunikatör med erfarenhet av digital kommunikation och ett stort intresse för IT. Du kommer att arbeta med content för Experis digitala kanaler samt ansvara för uppdateringar och innehåll på Experis hemsida. Placeringsort för detta konsultuppdrag är antingen Växjö, Malmö eller Karlskrona. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Växjö, Malmö eller Karlskrona
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag internt, fram till årsskiftet

Arbetsbeskrivning

Experis är inne i ett spännande skede och vi söker nu en nyfiken, lyhörd och självgående IT kommunikatör. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och kan lyssna in, producera och publicera content för våra digitala kanaler.

I rollen som IT kommunikatör på Experis kommer du att:
  • Beskriva Experis IT erbjudande, kundlösningar, effekter och nytta i försäljningsmaterial, kundcase (artiklar), bloggartiklar och annat content.
  • Intervjua och producera kund- och konsultreferenser
  • Skriva löpande content till Social Media inlägg
  • Ansvara för att uppdatera och sökordsoptimera producerat material på Experis.se

Du kommer att arbeta nära Experis Ledningsgrupp och med Marknadsteamet. Tjänsten är en inhyrning som pågår fram till årsskiftet.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av digital kommunikation och är en självgående, drivande och lösningsorienterad person som trivs med många kontaktytor. Du brinner för IT och att skapa intresseväckande innehåll om detta genom storytelling. Du är en fena på att omvandla komplexa frågor till enkel och tydlig kommunikation på både svenska och engelska. För att lyckas och trivas i rollen som kommunikatör hos oss är du en snabbtänkt person som har förmågan att se helhet och sammanhang.

Vidare har du:
  • En eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media alternativt journalistik samt behärskar de vanligaste bild- och publiceringsverktygen.
  • Tidigare arbetat som redaktör i ett CMS, (meriterande SiteCore).
  • Jobbat några år på en marknadsavdelning alternativt på byrå i en liknande roll, gärna med inriktning på IT-frågor.
  • En god känsla för hur man genom kommunikation bygger och utvecklar kundrelationer samt skapar innehåll utifrån ett SEO-tänk.


Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Ansökan

Låter detta som rollen för dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor angående tjänsten eller konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@ jeffersonwells.se

Liknande jobb

Liknande jobb