Ledigt jobb inom krav & test till myndighet i Sundsvall

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 19 februari 2021
Stängs
den 26 februari 2021
Ref:
cb5ddd47-bfe2-4fc5-b1f5-b5090d11c972
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kravfångst och testning? Vill du arbeta med agil kravhantering? Då kan detta vara rätt utmaning för dig! Vi på Experis söker nu en person till ett spännande konsultuppdrag i Sundsvall. Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I den här tjänsten arbetar du i ett agilt team med att ta fram olika lösningar, arkitektur och designskisser. Du är delaktig i hela kedjan från kravdialog, analys, design, implementation och test. Det agila teamet driver utvecklingsarbete med fokus på att bygga kvalitet och automatisering. Tjänsten innebär kravhantering där nedbrytning av krav sker med olika metoder för att åstadkomma ett inkrementellt värde. Andra arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är att planera, genomföra och utvärdera testarbete.

Uppdraget startar 15 mars och sträcker sig fram till 28 februari 2022, med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid.

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du är lyhörd och drivs av att utvecklas. Vi tror att du är en självständig person som även har en god samarbetsförmåga. Du talar samt skriver svenska obehindrat. Vidare söker vi dig som har flera års erfarenhet inom agil kravhantering och testarbete. Vi ser gärna att du är bekant med följande verktyg:
  • Jira
  • Confluence
  • AQT
  • SQL developer
  • Cucumber
  • Gherkin
  • SoapUI
  • Visio
  • Balsamiq


Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb