Experis söker systemutvecklare till myndighet i Sundsvall

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 19 februari 2021
Stängs
den 9 mars 2021
Ref:
5cb0b775-0476-44eb-a432-3d65a8c603ab
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren systemutvecklare som vill ta dig an nya utmaningar? Vill du arbeta med utveckling och förvaltning av systemarkitektur? Titta hit! Just nu söker vi på Experis systemutvecklare till en myndighet i Sundsvall. Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som systemutvecklare ingår du i ett av kundens leveransteam. Leveransteamet arbetar med utveckling och förvaltning av kundens system. Arbetet är fokuserat på de tjänster som riktats till interna och externa kunder, integrationer med kringliggandesystem samt kommunikation och applikationsinfrastruktur.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är analys, design, implementation och utformning av systemarkitekturen. Du arbetar även med kvalitetssäkring och test av utvecklade lösningar. Automattester, systemtest och kravfångst ingår också i uppdraget.

Uppdraget startar 15 mars och sträcker sig fram till 28 februari 2022, med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid.

Din profil

Vi söker dig som har ett agilt arbetssätt och hög kompetens inom Java EE, JBoss och WebLogic. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom följande kompetenser:
  • HTML CSS 3.9
  • JavaScriptramverk som till exempel Vue
  • Toolchain för Continuous som till exempel GIT eller Jenkins Pipeline
  • Webservice teknik (JavaEE)/REST

Vi tror att du är en självständig person som även har en god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen ser vi att du är lyhörd och drivs av att utvecklas. Du talar samt skriver svenska obehindrat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb