LÖSNINGSARKITEKT TILL OMRÅDET BETALA TILL LÄNSFÖRSÄKRINGAR BANK

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 februari 2021
Stängs
den 19 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du gedigen erfarenhet av arkitektur inom bank? Har du även erfarenhet av betalningslösningar? Då kanske du är vår nästa Lösningsarkitekt Betala på Länsförsäkringar Bank. Hos oss får du en spännande roll med ansvar över framtida betalningsinfrastruktur.

Om jobbet
Betalaområdet är föremål för stora förändringar inte minst genom införandet av ett nytt clearinghus i Sverige. Som lösningsarkitekt kommer du därför vara drivande i utformning av Länsförsäkringars anpassning till den nya betalinfrastrukturen. Du kommer även att ansvara för att lösningarna inom betalaområdet är ändamålsenliga och uppfyller de mål som fastställts av banken, samt att de är förankrade med verksamheten och IT.

Tillsammans med verksamheten inom Betala- och övriga Retailområdet, och i samverkan med övriga arkitekter kommer du att arbeta för långsiktigt hållbara lösningar med höga krav på tillgänglighet och prestanda. Vi har en outsourcad IT-miljö och du samverkar med våra leverantörer avseende både applikationer och drift.

Området omfattar både lösningar för privatpersoner och företagskunder. Vi är mitt inne i en agil transformation där du blir en del av att forma vårt nya arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av arkitekturarbete inom Bank. Du har en relevant akademisk examen såsom civilingenjör, systemvetare eller liknande. Utöver det har du

  • Erfarenhet av betallösningar inom Bank eller annan aktör i betalinfrastrukturen
  • Erfarenhet av mjukvaru- och lösningsarkitektur
  • Erfarenhet av systemutveckling
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska.

Som person är du ansvarstagande eftersom du i denna roll självständigt ska identifiera och ansvara för dina aktiviteter då det inte är en roll som kommer att detaljstyras. Du är också driven som kan skapa dina egna förutsättningar och driva på dina ansvarsområden. Vidare är du flexibel som kan hantera flera uppgifter samtidigt samt har en förmåga att arbeta med olika typer av intressenter. Slutligen ser vi att du har en hög analytisk förmåga då du snabbt kommer behöva sätta dig in i våt teknik och kunna dra rimliga slutsatser och förstå konsekvenser.

Om oss

Det drivs många initiativ och det finns stor utvecklingspotential. Länsförsäkringar Bank jobbar aktivt med agil transformation och mycket kommer att hända i närtid där du får vara med på en spännande resa.

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Mer information och ansökan

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, via petra.tornblom@bhill.se.

ANSÖK NU

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Liknande jobb

Liknande jobb