AV-tekniker

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 22 februari 2021
Stängs
den 22 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Säkerhetspolisen söker nu AV-tekniker för våra konferensrum. Som AV-tekniker hos oss kommer du att arbeta inte bara inom myndigheten, utan även gentemot våra leverantörer. Vill du vara med och effektivisera och implementera AV-teknik är du den vi söker.

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-03-22
Referensnummer: 2021-2529

Säkerhetspolisen arbetar med att förebygga och avslöja brott mot Sveriges säkerhet, bekämpa terrorism och skydda den centrala statsledningen. Våra motståndare följer inte regler eller givna mönster. Därför tar vi ingenting för givet och förväntar oss det bästa från varandra, varje dag. För att alltid kunna ligga steget före förstärker vi oss nu inom IT och teknik.

Ditt uppdrag
Som AV-tekniker för våra konferensrum kommer du självständigt få planera för förvaltning och livscykelhantering av AV-utrustning. Du kommer ha kontakt med våra leverantörer och planera för deras besök. I arbetet ingår att arbeta med montering och installation, allt från skärmar och projektorer till kabeldragningar, vilket kan innebära en del tunga lyft. En viktig del av arbetet innebär att etablera och upprätthålla ett gott samarbete internt på myndigheten med support, produktägare och fastighet samt externt med våra leverantörer. Tjänsteresor inom Sverige kommer uppta en stor del av din arbetstid. En annan viktig del i arbetet är att dokumentera, informera och utbilda.

Din kompetens
För att arbeta som AV-tekniker hos oss har du slutfört gymnasiet med godkända slutbetyg. Du har minst 2-års arbetslivserfarenhet med AV-teknik för konferensrum, där det ingått att både installera nytt samt att förvalta befintlig utrustning. Du har god kunskap om ljud- och bildformat och dessutom grundläggande förståelse för generell teknik, exempelvis klienter och videokonferenssystem som fungerar ihop med AV-tekniken.

Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift för att kunna ta till dig teknisk information. Du behöver även inneha B-körkort då resor förekommer i tjänsten.

Erfarenhet av att programmera styrsystem för AV-teknik eller att kunna läsa kopplingsscheman och ritningar är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är kvalitetsmedveten och ser till att ditt arbete utförs på bästa sätt. Du är dessutom social och kommunikativ då du kommer vara myndighetens ansikte utåt gentemot våra externa leverantörer. Då det ingår resor i arbetet har du inga problem med att vara bortrest emellanåt. Du är dessutom både prestigelös och flexibel då ingen dag är den andra lik och vi ibland arbetar i en händelsestyrd verksamhet. Då vi är en myndighet som arbetar för Sveriges säkerhet är det viktigt att du alltid är säkerhetsmedveten och har ett säkerhetstänk i allting du utför.

Om Säkerhetspolisen
Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Därför finns det många olika yrken och kompetenser hos oss. Vi samarbetar och lär av varandra. Lagarbetet behövs för att förstå och hantera komplexiteten i vårt uppdrag. Vi har cirka 1 400 medarbetare och tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”.

Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.

Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 70 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt ifyllt försättsblad. Samtliga handlingar ska vara i MS Word- eller pdf-format. Obs! Spara försättsbladet på din dator innan du fyller i och bifogar det.
Försättsblad för ansökanPDF (pdf, 571.1 kB)

I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav. Märk din ansökan med referensnummer 2021-2529. Om du skickar e-post, ange även referensnummer i ämnesraden.

E-post: sakerhetspolisen@sakerhetspolisen.se

Postadress:
Säkerhetspolisen
Registratorsexpeditionen
Box 12312
102 28 Stockholm

Observera att ansökan inklusive bilagor ska skickas direkt till oss, inte via en länk.
Ansökan ska ha kommit in senast 2021-03-22.
Rekryteringen sker löpande.

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning. Information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering vid SäkerhetspolisenPDF (pdf, 652.2 kB)

Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Anledningen till att vi ber dig vara återhållsam med informationen är att det finns tjänster vid Säkerhetspolisen som omfattas av sekretess.

I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester som en del i processen.

Inför denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanaler. Vi undanber oss därför samtal från externa rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Liknande jobb

Liknande jobb