Supporttekniker/IT-tekniker till Experis Göteborg!

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 februari 2021
Stängs
den 23 mars 2021
Ref:
cce520fa-59c2-4b07-8271-0d57c320ae29
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett intresse för IT och fokus på god service? Har du tidigare erfarenhet av arbete med IT-support på plats i en verksamhet och vill börja på ett nytt roligt uppdrag från och med i vår? Ansök redan idag!

Arbetstider: Kontorstid (8.00-17.00)
Omfattning: 100 %
Tidsperiod: Från mars/april

Om rollen

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Experis, och ditt uppdrag är på plats hos en av våra kunder. I din roll som supporttekniker/IT-tekniker kommer du supportera användare och hjälpa dem på plats med deras IT-problem, exempelvis Office 365, Windows 10 eller senare versioner, samt Mac OS 10.9 eller senare versioner. Du ska även kunna hjälpa till med deras problem som kan vara kopplade till MS Office, både på PC och MAC. I dina uppgifter ingår även systemadministration och dokumentation.

Vem är du?

Vi ser att du...
  • har arbetat med användarsupport via telefon, e-post och fjärrstödsverktyg
  • har erfarenhet av att ge användare support på plats
  • har kunskap om ITIL (främst incidenthantering)
  • har analytisk förmåga och intresse för problemlösning
  • har mycket god samarbetsförmåga
  • är van att arbeta processinriktat i grupp
  • har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb