Backend-Utvecklare (C# .NET) till Hjärt-Lungfonden, Stockholm

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 februari 2021
Stängs
den 24 april 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hjärt-Lungfonden söker nu en Senior C#-utvecklare som vill vara med och skapa digitala tjänster/produkter och vidareutveckla de system som utgör kärnan i verksamheten – insamling till livsviktig hjärt- och lungforskning.

Här kan du påverka med din expertis inom systemutveckling och påverka utvecklingen av lösningar som gör skillnad på riktigt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som C#-utvecklare kommer du att bl.a. vidareutveckla och anpassa Hjärt-Lungfondens egenutvecklade CRM-system. Systemet är verksamhetskritiskt och komplext med åtskilliga API:er, integrationer och avancerade urvalsverktyg, machine learning-algoritmer och interna användargränssnitt. Systemet utgör även backend till Hjärt-Lungfondens webbsida. Du blir en del av ett kvalificerat team där det finns möjlighet att utvecklas och fördjupa dig inom de områden du intresseras av.

Du kommer att arbeta i centrala Stockholm och bli en del av ett agilt team bestående av frontend- och backend-utvecklare för att i dialog med bl.a. produktägare och analytiker vara med och utforma Hjärt-Lungfondens framtida digitala möten med givare och omvärlden.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet utav C# och ASP.NET, med fördel inom både Forms, MVC och Web API. Vidare ser vi att du har kunskaper i SQL samt modern källkodshantering i exempelvis GIT.

Meriterande är erfarenhet av Microsoft SQL Server, Azure och Azure DevOps Services, Blazor, Javascript, React, d3js, Docker, Node.js, Hangfire och LINQ. Det är även meriterande om du har arbetat enligt agila metoder samt har erfarenhet av Continuous Integration. Har du också arbetat med testning och automatiserade tester är det också meriterande, likaså erfarenhet av app-utveckling (iOS/Android).

Som person är du strukturerad, driven och nyfiken. Du är öppen för nya utmaningar och delar gärna med dig av dina åsikter och erfarenheter vid exempelvis design- och kravdiskussioner. Du kommer att arbeta nära verksamheten, produktägare samt frontend-utvecklare. Du är positiv, teamorienterad och har ett agilt mindset. Utöver detta kan du förstå och kommunicera på både svenska och engelska (i tal och skrift).

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Hjärt-Lungfonden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
 

Om Hjärt-Lungfonden

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Under 2020-2021 genomför Hjärt-Lungfonden extra anslagsutlysningar om forskning kopplad till covid-19, inklusive forskning om efterverkningarna av covid-19, där sjukdomen har orsakat sena komplikationer på hjärta, kärl och lungor.

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2020 delade fonden ut ungefär 300 miljoner kronor till vinnande forskning.

 

Liknande jobb

Liknande jobb