Konsultchef

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 22 februari 2021
Stängs
den 15 mars 2021
Ref:
147850
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för att engagera medarbetare och skapa kundnöjdhet? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som konsultchef med fokus på tillväxt och kundrelationer. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsultchef kommer du att leda en av våra härliga konsultgrupperingar som består av 10 personer med kompetens inom alla våra tre affärsområden: Digital Workplace, Hybrid Platform och Information Management. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare. Ambitionen är att utöka gruppen på medellång sikt. En annan förändring vi ser dig genomföra i rollen är att bygga upp ett projektkontor lokalt i Växjö.

Det centrala i rollen är att driva vår konsultaffär vilket innebär att du kommer arbeta nära våra kunder där du bland annat kommer att identifiera behov i syfte hjälpa kunden med vår specialistkompetens men även följa upp hur det går med pågående konsultuppdrag.Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som gillar att leda andra till gemensamma mål samt har förmågan att se individer och skapa engagemang. Du är öppen och framåt med en vilja att etablera och utveckla relationer. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kompetens:
• Ledarerfarenhet från konsultbranschen
• Säljerfarenhet inom B2B
• Behärska svenska och engelska
• Erfarenhet från it-branschen och högre utbildning är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Emilsson, platschef, via lars.emilsson@atea.se alternativt telefonnummer 0470 - 55 35 55.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.