Konsultchef

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 25 februari 2021
Stängs
den 23 mars 2021
Ref:
147861
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för att engagera medarbetare och kundnöjdhet? Just nu söker vi på Atea Eskilstuna dig som vill jobba som konsultchef i vår driftorganisation. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"Som konsultchef på Atea fick jag möjlighet att växa som ledare tillsammans med härliga och kompetenta kollegor. Jag kunde påverka min egen vardag och ingen dag var den andra lik. Det gjorde det både kul och spännande att gå till jobbet varje dag!" - Jörgen Johnson, tidigare konsultchef, idag platschef på Atea Eskilstuna

Din roll i laget

I rollen som konsultchef kommer du att vara närmaste chef för en av våra tre konsultgrupperingar. Din grupp utgörs av konsulter som är specialiserade på it-drift och support. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare vilket du bland annat gör med hjälp av utveckling- och utbildningsplanering. Du kommer att ansvara för planering och uppföljning av uppdrag både hos kund och internt.

Du kommer att ha ett övergripande ansar för våra drifttjänster i Eskilstuna där du säkerställer leveransen inklusive ekonomisk uppföljning, beredskapsgrupperingen, att ISO27001 följs samt att våra två datacenter fungerar. Genom att jobba nära kund och ha en god förståelse för deras behov kommer du vara med att ta fram erbjudande inom driftaffären. Du kommer också att bidra i den lokala ledningsgruppen. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är en person som lätt kommer överens med andra genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga. Att leda och motivera andra kommer naturligt för dig och du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kompetens:
• Ledarerfarenhet
• Övergripande förståelse av it-infrastruktur och ITIL
• Erfarenhet från konsultverksamhet, drift, ISO27001 och LoU är meriterande
• Behärska svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Johnsson, platschef, via jorgen.johnsson@atea.se alternativt telefonnummer 016 -540 17 50. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb