Projektledare

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 24 februari 2021
Stängs
den 30 mars 2021
Ref:
147859
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som projektledare med fokus på implementering av lösningar baserat på Ateas tjänsteerbjudande. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som projektledare ansvarar du för att genomföra kundprojekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål. Det innebär att du kommer leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. Vi bedriver projekt i alla former inom området informationsteknologi med projektdeltagare lokalt, nationellt och även internationellt. Hos osserbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

• Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell.
• Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet.
• Samordna, informera och stötta projektdeltagarna

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att duhar ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kunskaper:
• Erfarenhet av att arbeta som projektledare.
• Kunna leda och engagera andra människor.
• Vara strukturerad och se till att saker bli gjorda.
• Behärska engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av PPS eller liknande projektstyrningsmodell.
• Mycket god vana att hantera kundnära relationer.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Emilsson, platschef, via lars.emilsson@atea.se alternativt telefonnummer 0470 - 55 35 55.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.