Vi söker efter IT-projektledare till kund i Hässleholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 26 februari 2021
Stängs
den 27 mars 2021
Ref:
6b4ffe94-bed4-4148-9c87-a7bc9695c14c
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du erfaren projektledare med erfarenhet av mjukvaruprojekt? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag! Just nu letar vi efter en projektledare med erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Vem söker vi?

Vi söker en person med dokumenterad erfarenhet av att leda tekniska projekt. För att passa i rollen krävs att man har erfarenhet av att arbeta enligt agila principer, att man är van vid budgetansvar, att man har arbetat med Unix och har varit i nära kontakt med programmering i C.

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten innebär att man kommer arbeta med att driva mjukvaruprojekt i en tekniskt framåtsträvande organisation. Man kommer i denna roll dels ha ansvar kring resursplanering och budget över projekt och man kommer att ha mycket kommunikation med externa kunder, leverantörer och andra intressenter.

Är du rätt person?

Utöver kompetenser kopplade till teknologier och verktyg så bör man vara duktig på att skapa sammanhållning i ett team och en förmåga att få alla medlemmar i gruppen att dra åt samma håll. Man bör vara proaktiv i sitt tankesätt och vara en mycket god kommunikatör.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb