1st Line Support till vår kund Iver i Skövde

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 27 februari 2021
Stängs
den 13 mars 2021
Ref:
9fd2526f-b870-4c39-89eb-cb03415e42ca
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av support eller kundservice över telefon? Är du utåtriktad, positiv, lösningsfokuserad och genuint gillar att hjälpa andra? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Experis söker för Ivers räkning dig som har gymnasiekompetens, samt gärna IT-teknisk bakgrund för en tjänst inom 1st Line Support. Du ska även ha ett seriöst och brinnande intresse för IT och teknik.

Service Desk är en viktig del av den tjänst som Iver levererar. Den ansvarar för att deras kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur de gör saker är viktiga ingredienser. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara, samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.

Vem är du?

Vi söker dig med ett starkt intresse för IT och service. Gärna med bakgrund inom kundtjänst eller teknisk support. Du kan ha en teknisk bakgrund från gymnasiet eller högre akademisk utbildning, men det är inget krav. Viktigt är att trivas i en social och öppen miljö, men där förväntningarna också är höga på att du ska kunna jobba självständigt. Vi tror att du som person behöver vara flexibel, stresstålig och att du gillar att jobba med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om Iver:

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården och Ismotec. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Detta är en anställning där man först blir anställd hos Experis, men direkt går ut på uppdrag hos Iver som efter sex månaders arbete önskar ta över arbetsgivarrollen.

Du som vill arbeta i ett gott team med teknikfantaster, är grym på support och vill bredda dina kunskaper inom IT - ta chansen att söka dig till Experis idag!

Liknande jobb

Liknande jobb