Ledigt jobb som förvaltningsansvarig i Norrköping

Rekryterare
Experis
Plats
Norrköping
Annonserat
den 27 februari 2021
Stängs
den 3 april 2021
Ref:
926ff9c8-a901-44bf-9d94-ea0386013825
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker Experis för LFV:s räkning en förvaltningsansvarig mot administrativa IT-system. Vi söker dig som långsiktigt vill vara med och utveckla, samt utvecklas tillsammans med LFV. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in en ansökan.

Befattningsbeskrivning

Som Förvaltningsansvarig kommer du att ansvara för att utföra förvaltningen av flera administrativa system. Du kommer att tillhöra gruppen IT och Utveckling, inom enheten Teknikuppdrag. I dagsläget finns tre kollegor i teamet som arbetar i en liknande roll. Stationeringsort för uppdraget är Norrköping, men du kommer att ha kollegor som finns på andra orter, såsom Sturup och Arlanda.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
  • Utförande och uppföljning av planerade aktiviteter
  • Hantering av akuta problem och driftstörningar
  • Framtagning, planering och analysering av förvaltningsaktiviteter

Du planerar din egen tid i stor utsträckning samt har ett stort eget ansvar för utförandet av att dina arbetsuppgifter blir utförda. Du har många interna kontaktytor med användare, systemutvecklare och systemansvariga, samt externa kontakter såsom systemleverantörer och driftansvariga underleverantörer.

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen som förvaltningsansvarig på LFV bör du ha en eftergymnasial utbildning inom IT, ex. inom systemvetenskap med inriktning förvaltning. Alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskap som kan bedömas likvärdig. Du har en god förståelse för samspelet mellan människa, organisation och IT. Du har ett stort intresse för flyg, IT och teknik.

Det är meriterande om du har följande:
  • Erfarenhet av förvaltningsarbete
  • Kunskap om förvaltningsmodellen PM3
  • Erfarenhet av systemadministration av Linux och/eller Windows
  • Goda kunskaper om olika databaser och specifikt SQL
  • Kännedom om script- eller programmeringsspråk

Som person är du driven till din natur med en förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du tar ofta och gärna egna initiativ och du gillar att samarbeta med andra, både i och utanför teamet. Med tanke på de många interna och externa kontaktytorna är det viktigt att du är kommunikativ där du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du utför ditt arbete på ett strukturerat och noggrant vis. Ytterligare personliga egenskaper som värdesätts för denna tjänst är att du är serviceinriktad, ansvarstagande och nyfiken.

Du har goda kunskaper i Office-paketet. Tjänsten innebär att det är ett krav på svenskt medborgarskap

Om LFV

LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och vi fortsätter att driva digitaliseringen inom flera olika områden. Genom olika samarbeten är vi med och effektiviserar det europeiska luftrummet. LFV har ca 1 100 anställda utspritt på ett flertal orter i landet. LFV är certifierat enligt ISO9001 & 14001 samt uppfyller kraven för ISO27001 & 15489.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar LFV med Experis. Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Experis och uthyrd konsult, vilket sedan kan innebära en anställning hos LFV.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Löfgren på telefonnummer: 013-35 55 08 eller via e-post: sara.lofgren@se.experis.com.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-03-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb