Nätverkstekniker till Riksdagsförvaltningen

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 mars 2021
Stängs
den 14 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Riksdagsförvaltningens it-avdelning söker nu en engagerad och serviceinriktad nätverkstekniker.


Hos oss får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Du får även bra villkor för semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I våra lokaler finns gym och träningslokal. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid och du har dessutom goda möjligheter att utvecklas professionellt i din yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker på it-avdelningen erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom ett prioriterat område i Riksdagsförvaltningen.

Du kommer att arbeta i en grupp bestående av fyra medarbetare där arbetsuppgifterna varierar mellan traditionella driftåtaganden såsom incidenthantering och fortsatt utveckling av våra stabila, moderna plattformar. Vi strävar efter en balans mellan säker teknik och hög tillgänglighet som är anpassad utifrån verksamhetens behov av kommunikationstjänster. 

I rollen som nätverkstekniker kan det framöver bli aktuellt att ingå i den IT beredskapsorganisation som finns för att upprätthålla tillgängligheten utanför kontorstid.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att jobba som nätverkstekniker i en driftsmiljö med höga krav på tillgänglighet.

Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av arbete med switchar, brandväggar och/eller lastbalansering.

Som person har du ett högt driv och engagemang. Du har en vilja att lära dig nya saker och vill bidra och skapa värde för verksamheten. Du är en lagspelare som har en god förmåga att tillsammans med dina medarbetare jobba mot gemensamma mål. Du kommer att jobba med it- och informationssäkerhetsfrågor så därför är erfarenhet inom dessa områden meriterande.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.

Vi erbjuder dig

I Riksdagsförvaltningen får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Här får du yrkesmässiga utmaningar och bra villkor kring semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I riksdagens lokaler finns gym och träningslokal med olika träningspass varje dag. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid. 

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

Riksdagsförvaltningen tillämpar provanställning.

Referensnummer: 1384-2019/20

Övrigt

Riksdagsförvaltningen har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber
sig alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband
med denna annons.

Kontakta oss 

  • Bengt-Erik Helin, sektionschef, 08-786 53 02

Fackliga representanter

  • Lars Eriksson, Saco, 08-786 40 00
  • Ann-Charlotte Eklund, ST, 08-786 40 00
  • Lars Vestberg, Seko, 08-786 40 00

Liknande jobb

Liknande jobb