Lead Integration Developer till Green Cargo

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 mars 2021
Stängs
den 1 april 2021
Ref:
00F91AD8-EACA-4782-8083-52060A628F02
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Lead Integration Developer får du leda och fördela arbetet inom integration hos Green Cargo i Solna eller i Hallsberg.

I rollen som Lead Integration Developer kommer du verka i en agil miljö där du kommer jobba nära utvecklare, arkitekter och service owners. Här kommer ni tillsammans få möjlighet att driva en modern API Management- och Azure integrationsplattform framåt där fokus kommer vara ny teknik och att hela tiden tänka nytt!

VI ERBJUDER DIG
  • Ett företag som fokuserar på klimatet där C02-minskningär en del av vår dagliga verksamhet.
  • En strategisk nyckelroll i vår föränderliga och komplexa IT- och affärsmiljö med stort ansvar samt möjlighet att påverka framtiden.
  • Spännande samarbeten både internt och externt.
  • En sund och öppen arbetsmiljö, med goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Lead Integration Developer kommer du tillsammans med Head of IT Architecture planera och dimensionera integrationsutvecklingsteamet för att möta behoven av integrationsutveckling på Green Cargo. Det innebär bland annat:
  • Leda och fördela utvecklingsarbetet inom integrationsteamet i rollen som Team Lead.
  • Vägleda integrationsutvecklare för att lösa tekniska utmaningar och ge råd kring utveckling av kod.
  • Jobba med alla typer av integrationer som systemintegration, dataintegration, API integration m.fl.
  • Jobba tillsammans med Integrationsarkitekt för att förflytta legacyintegrationer till Green Cargos nya integrationsplattform i Azure.
  • Jobba med utveckling av API:er och hantering av API:er i Azure API Management.
  • Utveckla integrationer till Green Cargos Analyticslösning i Google Cloud Platform.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen IT Architecture, som består av 11 andra personer. Teamet består av seniora utvecklare och arkitekter som är specialiserade på Informations-, plattform- och integrationsarkitektur samt projektledning. Du kommer vara lokaliserad antingen i Solna i Stockholm eller i Hallsberg beroende vad som passar dig bäst.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som Lead Integration Developer så söker vi dig med flerårig erfarenhet av att jobba som integrationsutvecklare i en utmanande och komplex IT-miljö. Vi lägger stort vikt vid din tekniska förmåga inom moderna integrationslösningar där vi gärna ser att du har jobbat med tekniker som Azure, API-integrationer och Microtjänster tidigare.

Som person har du lätt för att ta initiativ och tar gärna ett stort ansvar för den operativa utvecklingen. Då du kommer leda och fördela arbetet inom integrationsområdet så krävs det att du har en god kommunikativ förmåga. Du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare haft en operativ ledarroll men det är inget krav. Det som kommer vara avgörande är att du brinner för att leda ditt team och tillsammans ta utvecklingen till nästa nivå!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb