Open-source DBA till SEB i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 februari 2021
Stängs
den 15 mars 2021
Ref:
C44E49D8-C423-4D0A-80C9-DDBF7975BECD
Kategori
Databas, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Driv och modernisera framtidens databasmiljöer hos SEB som Open-source databasadministratör!

Hos SEB kommer du in i en tid av förändring där vi just nu satsar och prioriterar uppbyggnaden av nya tjänster inom databasområdet. På Hosting & Integration håller vi just nu på att utveckla en open-source databasplattform för våra interna och externa molntjänster i banken. Här får du involvera dig i design, arkitektur, automatisering och skapandet av tjänster i världsklass!

OM JOBBET

Som Databasadministratör inom open source kommer du tillsammans med andra riktigt vassa DBAer bygga upp leveransen av databaser i det privata molnet. Du och ditt team jobbar för att bemöta det ökade behovet av automatiserade databaslösningar som är enkla att konsumera. Området är högt prioriterat inom SEB och du kommer jobba nära olika applikationsteam för att utveckla och anpassa plattformen efter den ständigt föränderliga miljön i en av Sveriges mest moderna banker. Du kan vänta dig en variationsrik vardag då du jobbar agilt med utvecklingens alla delar, från krav och säkerhet till drift och kunddialog.

Vi erbjuder dig:
  • Chansen att utveckla SEB:s privata molnlösning genom modern öppen källkod
  • Möjligheten att vara del av uppbyggandet av ett nytt team
  • En bank som är övertygad om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden.

Ditt team:

Hosting & Integration är uppbyggt av flertalet team med kompetenta kollegor. Du kommer tillhöra Open source DBA-teamet och arbeta nära andra plattformar och DBA-team. Här är det bra stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning! Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som person om du gillar att arbeta i team och ser värdet av att jobba agilt där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor! Vi ser även gärna att du är målinriktad, självgående och finner ett nöje i möjligheten att utforska nya, kreativa lösningar.

För att vara aktuell för rollen har du flerårig DBA-erfarenhet av antingen PostgreSQL, MySQL och/eller MongoDB. Du är bekväm i en Linuxmiljö och har erfarenhet av att skriva automationer i Ansible och stödprogram i Python eller andra scriptspråk. Din inställning till DBA-jobbet är att du inte bara är en fena på databastekniska uppgifter, utan även mycket intresserad av hur databastjänster ska levereras och kan automatiseras i en self-service miljö.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb