Datadriven Produktägare till SVTi i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 februari 2021
Stängs
den 11 mars 2021
Ref:
053BEC68-548B-4E73-836D-BF965B054352
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du utveckla en av landets största och snabbast växande nyhetstjänster? Sök då tjänsten som Produktägare till SVTi, Stockholm!

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som produktägare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i Nyhetssverige.

VI ERBJUDER DIG

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som produktägare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i Nyhetssverige.

Du kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med nyhetstjänster. Här väntar en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang då vi arbetar tillsammans
med redaktionen.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

SVTi Nyheter och Sport är en del av SVTi, som utvecklar och underhåller SVT:s digitala tjänster oavsett plattform. Som produktägare kommer du att:
  • Prioritera för både optimering och nyutveckling - allt för att skapa större värde för våra målgrupper
  • Ansvara för att produktutvecklingen går i linje med övergripande mål och användarnas behov samt vara delaktig i strategiarbetet
  • Ha daglig närvaro i våra självstyrande utvecklingsteam
  • Ha en löpande dialog med intressenter inom redaktionen, chefer inom nyheter och inom övrig utveckling
  • Bli en del av en modern utvecklingsorganisation som driftsätter ny kod när det behövs - ofta flera gånger om dagen
  • Implementera och förfina arbetssätt för datadriven och hypotesdriven utveckling

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår organisation på 35 personer som arbetar med nyheter och sport på Webb, iOS, Android och med redaktionella verktyg. Vi jobbar i agila utvecklingsteam som i hög grad är autonoma och tar ansvar för sitt arbete. Dina närmaste kollegor är nyhetstjänsternas tre andra produktägare. Just nu jobbar vi alla på distans men när läget tillåter kommer du att sitta centralt i SVT-huset som ligger vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer. Vi ser gärna att du gillar siffror och brinner för att jobba data- eller hypotesdrivet. Du behöver ha en god förståelse för modern utveckling och ett samhällsintresse. Här kommer du att jobba med en utforskande och användarcentrerad produktutveckling där tillit, prestigelöshet och empati kommer vara avgörande för att lyckas.

Som person är du kommunikativ och diskuterar gärna idéer och inspirerar dina kollegor med nya tankesätt och kreativa lösningar. Att du kan kommunicera på svenska och engelska är ett krav, och tidigare erfarenhet och utbildning inom området är meriterande. Det är dock inte det viktigaste, det avgörande är din inställning och vilja att lära dig och utvecklas i en snäll organisation. Vi kommer ta hand om dig och hjälpa dig att lyckas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb