Fullstack-utvecklare .Net och Angular till SEB

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 februari 2021
Stängs
den 9 mars 2021
Ref:
5F0DA5E5-E185-40DF-849B-D036770AE72A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bidra till skapandet av nästa generations rådgivningsportal som fullstack-utvecklare i vår föränderliga miljö på SEB i Stockholm!

Hos oss på SEB välkomnas du in i en miljö där du som fullstack-utvecklare utvecklare i .NET och Angular får driva saker framåt i ett nära samarbete med affären. Du kommer bli en viktig del i vår moderniseringsresa där målet är att erbjuda våra kunder enklare rådgivningstjänster för företagslån. Teamet är i startgroparna för denna satsning och det finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och sätta din prägel på framtidens banktjänster.

OM JOBBET

Inom området Financing & Loans arbetar vi med utveckling och hantering av bankens kredit och kundernas självbetjäningssystem inom mobil- och internetbank. I denna roll kommer du ingå i Credit Process Team som är ett av tre team inom Corporate Financing & Loans. Som fullstack-utvecklare kommer du att jobba med förvaltning och nyutveckling av kreditapplikationen för företagslån. Ett stort fokus i rollen är webbutveckling i Angular av rådgivningsportalen. Vårt team befinner sig i en fas där vi moderniserar den aktuella applikationen och går mot API:er och containerbaserad arkitektur. Våra nya API:er är byggda i .Net Core, Docker container och Elastic stack. I rollen förväntas du att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ta initiativ för att nå resultat.

Vi erbjuder dig:
  • Möjligheten att vara drivande i en spännande resa där vi behåller den nuvarande applikationen samtidigt som vi utvecklar nytt enligt den moderna arkitekturen
  • En kultur synonym med stor frihet, egna initiativ och gränsöverskridande samarbeten
  • Ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som arbetar målorienterat och som inte är rädda att driva framåt.


Ditt team

Du kommer att tillhöra ett team av både utvecklare och testare som ansvarar för utveckling och underhåll av rådgivningssystem. Vi jobbar med par- och mobprogrammering och har en genuin nyfikenhet av att lära av varandra och jobba tillsammans. Vi arbetar agilt enligt SAFe vilket möjliggör en närhet till verksamheten och förutsättningar att skapa leveranser i världsklass. Du kommer att jobba på kontoret i Solna precis vid Mall of Scandinavia. Här finns bland annat ett av världens modernaste företagsgym med ett 30-tal gruppträningspass i veckan.

VEM ÄR DU?

I denna roll ges du möjlighet att påverka och driva ditt eget arbete. Därför ser vi gärna att du trivs med att ta ansvar och är initiativtagande. Vi tror på teamarbete och hoppas du också gör det! Du samarbetar och kommunicerar väl med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

Tekniskt har du tyngden inom C# .NET. Du är även erfaren inom webbutveckling där du med fördel har arbetat med Angular. Har du jobbat i React eller liknande är det inget hinder så länge du är en person som har ett stort intresse av att lära dig nya saker och att utforska nya tekniker. Utöver det har du även arbetat med SQL-databaser. Det är meriterande om du har arbetat med Docker, Azure DevOps eller ELK-stacken.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb