Experis söker IT tekniker till vår kund i Uppsala!

Rekryterare
Experis
Plats
Uppsala
Annonserat
den 2 mars 2021
Stängs
den 17 mars 2021
Ref:
8ff667a9-f47b-4a67-976f-abd61dac7a28
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT? Är du nyfiken, prestigelös och har god samarbetsförmåga? Vill du arbeta med daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljö? På Experis söker vi nu efter IT tekniker till vår kund, en myndighet, i Uppsala. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Uppsala
Start: 19 april 2021
Uppdrag: Konsultuppdrag fram till årsskiftet med chans till förlängning

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta i en grupp på ett 10-tal IT tekniker som hanterar vår kunds interna server-, klient-, lagrings och nätverksmiljöer samt en stor flora av applikationer. Arbetet innefattar daglig drift som incidenthantering, patchning och övervakning av IT miljön men också att delta i installation, uppgradering och avveckling av IT-lösningar med syfte att ha en optimerad IT-miljö anpassad efter vår kunds behov. I din roll kan du också få delta i det långsiktiga förvaltnings och utvecklingsarbetet inom infrastruktur och säkerhetsområdet.

Den vi söker

Vi söker efter dig som är nyfiken, engagerad och ödmjuk med stor samarbetsförmåga samt ett flexibelt förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är prestigelös och bidrar gärna till att utveckla arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten, gillar bra struktur och kan dokumentera samt har en förmåga att arbeta på egen hand och tillsammans med dina kollegor i teamet.

Du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande förvärvad erfarenhet
 • Minst 3 års erfarenhet av drift av Microsoft Windows Server
 • Kunskap och erfarenhet av administration av Active Directory
 • Erfarenhet av att arbeta strukturerat med ärendehantering och i ärendesystem
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • AD och Exchange i lokal drift
 • Erfarenhet av Microsoft 365, ADFS och Azure AD Connector
 • Erfarenhet av drift i en VMware plattform
 • Kunskaper i Powershell och metoder för automatisering
 • Arbetat i en större verksamhet (gärna offentlig)


Vad vi på Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:
 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
 • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@jeffersonwells.se

Liknande jobb

Liknande jobb