Ledigt jobb som uppdragsledare till myndighet i Solna

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 mars 2021
Stängs
den 9 mars 2021
Ref:
614c6a4f-6759-4434-9ef2-611139e94693
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av att utvärdera komplexa IT-miljöer? Titta hit! Just nu söker vi på Experis en uppdragsledare som vill ta sig an nya utmaningar ute på uppdrag hos vår kund! Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en uppdragsledare som vill utreda behov och identifiera möjligheter till viss tjänstefiering inom området IT-drift hos vår kund. I rollen som uppdragsledare arbetar du med att genomlysa befintlig driftsmiljö inom området och skapar underlag för avrop av tjänster. Som uppdragsledare säkerställer du att IT-avdelningens målsättningar omhändertas i upphandlingar och säkrar leveransobjekts kvalité i kommande avtal. Du bidrar även till en smidig övergång till nya kontrakt och leveranser.

Tjänsten är på heltid med start omgående och placeringsort är Solna.

Din profil

För att passa i rollen tror vi att du är prestigelöshet och lösningsfokuserad. Du arbetar självständigt och besitter ledaregenskaper. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Din bakgrund har gett dig förmåga att utvärdera komplexa IT-miljöer och du kan förmedla både kunskap och budskap oavsett mottagare.

Till detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av:
  • Att baserat på egna utredningar föreslå strategiska vägval samt att leda taktiska förflyttningar relaterat till sourcing av driftmiljöer
  • Att leda transiteringar och transformeringar av kritiska it-drift-miljöer
  • Informationssäkerhetsregelverk på nationell och internationell nivå
  • Arbete i regelstyrda verksamheter
  • Drift i egen regi likväl som från inköp av externa tjänster

Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb