Software Engineer till Kongsberg Automotive

Rekryterare
Experis
Plats
Mullsjö
Annonserat
den 3 mars 2021
Stängs
den 10 april 2021
Ref:
8f089653-d8de-4da2-b196-d509974ea293
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bli en del av Kongsberg Automotives kompetenta team! Kongsberg Automotive expanderar på en global marknad och behöver nu förstärka sitt team med en mjukvaruutvecklare. Lockas du av tanken att ha en viktig roll i en internationell organisation där du får goda möjligheter att utvecklas? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Om rollen
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en del av ett kreativt och högkvalificerat team av utvecklare specialiserade på programvara för bilindustrin. Teknikcentret designar framtida växelväljare och aktuatorer för manuella, automatiska och shift-by-wire transmissionssystem, inklusive elektroniska styrmoduler och andra nya spännande elektromekaniska produkter där mjukvara är en viktig del.

Utvecklingsenheten i Mullsjö består av ungefär 80 ingenjörer varav 50+ tillhör Powertrain & Chassis affärsenhet där full utveckling sker in-house hos Kongsberg Automotive AB. Ingenjörerna hör till en mängd olika tekniska discipliner som mekanisk design, hårdvaru-, mjukvaru-, och systemutveckling samt fullständig validering av produkten.

Kongsberg Automotive erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete i ett världsledande, lönsamt och välmående företag. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en miljö där du blir en viktig del i ett ambitiöst och skickligt team. Du kommer att bli en uppskattad kollega i en grupp där man har roligt på jobbet och där teamwork genomsyrar allt. Du kommer få arbeta i ett företag där din insats syns och du får chans att påverka och utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett arbete i en omväxlande och dynamisk miljö i ett bolag med stor drivkraft och med ett starkt varumärke.

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare analyserar du krav, designar och implementerar inbyggd mjukvara i C i något av våra utvecklingsprojekt. Du kommer vara med och utveckla allt från drivrutiner till applikationer. Du kommer även att delta i planering och utförande av mjukvarutest för att säkerställa korrekt funktion och en säker produkt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning datateknik, elektronik eller motsvarande och har ett brinnande intresse för teknik. Du har dokumenterad erfarenhet av mjukvaruutveckling i en embedded miljö och behärskar C programmering fullt ut. Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Vi letar efter någon som fokuserar på kundbehov samt sätter höga normer för kvalité. Det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina medarbetare. För tjänsten krävs att du är analytisk, noggrann och strukturerad samt att du kan uttrycka dig obehindrat på engelska, både i tal och i skrift. Erfarenhet av fordonsindustrin och säkerhetskritisk mjukvara är meriterande.

Krav för rollen:
  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen i datateknik, elektroteknik eller motsvarande.
  • Minst 3 års erfarenhet av embedded utveckling i C.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Kongsberg Automotive med Experis. Du kommer bli anställd hos Kongsberg Automotive. För mer information eller frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Martic 0725-03 60 49, josefine.martic@jeffersonwells.se eller Eva Ekdahl, 0722- 38 81 50, Eva.ekdahl@jeffersonwells.se . Då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Kongsberg Automotive
Kongsberg Automotive levererar produkter i världsklass till den globala fordonsindustrin. Våra produkter ökar körupplevelsen, vilket gör den säkrare, bekvämare och mer hållbar. Med intäkter på cirka 1,0 miljarder euro och 10.000 anställda i 18 länder är Kongsberg Automotive en stor global leverantör. Företaget har sitt huvudkontor i Schweiz och har 30 produktionsanläggningar över hela världen. Produktportföljen innefattar system till drivlina och transmission, säteskomfort och support system, förarkontroll och människa-maskin gränssnitt, hydrauliska och pneumatiska kopplingar samt systemkomponenter, som utvecklats för globala fordonstillverkare, till personbilar, lastbilar och anläggningsmaskiner.