Specialistsäljare inom kommunikationslösningar

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 2 mars 2021
Stängs
den 30 mars 2021
Ref:
147871
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du affärsmässig, kundfokuserad och intresserad av it? Tycker du om att göra skillnad i kunddialogerna och bidra inom ett specialistområde? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Region Mitt dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på kommunikation (nätverk, brandväggar, etc.). Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Gruppen består av ett sammansvetsat gäng på tolv personer, med olika kompetensområden och en stark gemenskap. Din inriktning kommer att bli kommunikationslösningar. Vi arbetar mot individuella mål så väl som gemensamma mål. Vår styrka ligger i att vi har en bred kompetens i gruppen, en stark gruppdynamik som präglas av individer med bakgrund inom teknik och affärer kompletterar varandra. Du kommer kunna utgå från valfri ort i regionen.

Din roll i laget är att driva och utveckla vår affär runt kommunikation på Atea i region Mitt. Som specialistsäljare på Atea arbetar du fokuserat med ditt specialistområde men arbetet bedrivs ofta i kundteam och i nära samarbete med kundansvarig säljare och med stöd av lösningsarkitekt och konsulter. Du kommer även att proaktivt säkerställa den bästa tekniska lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att bearbeta nya och befintliga kunder, upprätta handlingsplaner, ta fram offerter och avtal samt att upphandlingsarbete. Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara vårt företags ansikte utåt samt sköta förhandlingar och avslut med kund. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som är affärsmässig med god förståelse för verksamhet, ekonomi och affärer. Du är mån om att skapa kundnöjdhet och sätter alltid kunden främst. Du är social och framåt med en förmåga att skapa och utveckla relationer både internt och externt. På Atea har våra medarbetare frihet under ansvar och vi ser att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare inom kommunikation bör du ha följande kompetens:
• Erfarenhet av att arbeta med stora företag och organisationer
• Erfarenhet av funktionsförsäljning är meriterande
• Erfarenhet och kunskap inom HPE Aruba och Cisco är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se alternativt telefonnummer 070 - 298 54 63. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.