Systemadministratör till statlig myndighet i centrala Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 mars 2021
Stängs
den 23 mars 2021
Ref:
1b07924f-7bbc-4f65-874c-569041a01036
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en samarbetsvillig och självständig person med erfarenhet av systemadministration? Letar du efter nya utmaningar och vill jobba med drift och förvaltning som Systemadministratör? Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en Systemadministratör till ett spännande konsultuppdrag hos vår kund som är en statlig förvaltningsmyndighet, belägen i centrala Stockholm. Vänta inte med att söka, ansök redan idag!

Ort: Stockholm
Start: 15 april
Uppdragslängd: 6 månader med chans till överrekrytering av kund.

Om rollen som Systemadministratör

Som Systemadministratör kommer du att jobba i en av myndighetens 3 enheter och stärka upp den enhet som fokuserar på IT service. Du kommer i första hand att jobba med drift och förvaltning av myndighetens klientinfrastruktur. Arbetsuppgifterna kan tex. innebära följande:
 • Utveckling och omvärldsbevakning inom området.
 • Problemlösning rörande klientplattformen.
 • Efterlevnad enligt myndighetens arkitektur/-säkerhetsriktlinjer.
 • Konfigurering/installation och löpande uppgradering av klientplattformen.
 • Löpande dokumentation inom området.

Myndigheten är belägen i centrala Stockholm. Under rådande Corona pandemi kommer arbetet dock ske från hemmet i möjligaste mån.

Din profil

För detta konsultuppdrag letar vi efter dig som:
 • Har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet.
 • Har minst 3 års erfarenhet av någon av verktygen: Configuration Manager/Service Manager/Orchestrator
 • Kan skriva enklare kommandon och script i Powershell
 • Är flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Är svensk medborgare

Det är även mycket meriterande om du har minst ett års erfarenhet av applikationspaketeringsverktyg t.ex. Admin Studio och tidigare har jobbat med Group policy och således kan administrera GPO:er i sin helhet.

Vidare tror vi att du är van att arbeta självständigt med felsökning, drift och utveckling inom relevanta områden och har god samarbetsförmåga. Du ska kunna samarbeta på ett gott sätt, d.v.s. vara behjälplig medarbetare, dela med dig av kunskap, ha en respektfull och ödmjuk attityd, ge råd och be om hjälp när detta behövs.

Vad vi på Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:
 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
 • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Vershovsky på viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb