Systemspecialist / Super user till Green Cargo

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Hallsberg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 mars 2021
Stängs
den 4 april 2021
Ref:
76AD9669-D3B5-499B-A23D-225AA340D04F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Systemspecialist med erfarenhet av tester och förbättringsarbete sökes till Green Cargo i Hallsberg

Du har nu möjligheten att få vara med i förbättringsarbetet av digitaliseringen hos Green Cargo, där vi har påbörjat många programuppdateringsprojekt. Idag arbetar två systemspecialister med programuppdatering och nu behövs förstärkning! Syftet för dig som Super User är bland annat att arbeta med tester, utvärderingar och förbättringsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som systemspecialist hos Green Cargo får du en central roll där du arbetar både självständigt och i samarbete med andra. Du har stora möjligheter att påverka den digitaliseringsresa som har påbörjats och där du också får ta stort eget ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Att arbeta med tester och utvärderingar i samband med programuppdateringar av våra planeringssystem
  • Att stödja systemanvändarna i systemens funktioner och användande
  • Att samarbeta med IT-funktionen gällande systemförvaltning, utbildning och utveckling
  • Vara kontaktperson mot IT-avdelningen i olika frågor
  • Att analysera och arbeta med ständiga förbättringar
  • Utforma och testa nya funktioner av IT-verktygen
  • Bidra i utvecklingen av analyser och uppföljningar av utfall och resultat av företagets personalplaneringsprocess

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen får du ta ett stort eget ansvar och samverka tätt tillsammans med dina kollegor. Du ansvarar för tekniska uppdateringar och nya versioner av system, samt att nya metoder testas innan implementering. Du är också den som utbildar kollegor i nya versioner i de planeringssystem som finns inom företaget och du är ett stöd till användare.

Vidare ansvarar du för att planeringssystemets parametrar alltid uppdateras enligt gällande avtal och regler.

VEM ÄR DU?

Du har en erfarenhet av programmering, gärna i Python, och det är meriterande om du har en relevant akademisk examen. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i databashantering samt Power BI eller liknande analysprogram.

Vi söker dig som är strukturerad. Planering och effektivitet är två viktiga delar i ditt arbetssätt. Du är bra på att analysera och bedöma, och du känner till ditt eget yrkesområde mycket väl. Du tycker också om att presentera nya idéer och lösningar, och du motiveras av nytänkande.

Du är en person som inte är rädd att ta för dig och har en fallenhet för att tala och kunna genomföra tydliga presentationer. Du samarbetar också effektivt med andra i ditt team och tror starkt på att gruppen tillsammans uppnår gemensamma mål och resultat!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb