SAP-konsult

Rekryterare
Accenture
Plats
Göteborg, Malmö, Stockholm
Annonserat
den 5 mars 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
00899842
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

This is Accenture Sweden

Job Description

Som konsult inom Accentures affärsområde; Technology kommer du att få arbeta med några av de största IT-implementationerna och kunderna i Sverige och Norden.


Vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö där du kommer att ha stora möjligheter att fördjupa och bredda dina kunskaper. Du kommer att få jobba tillsammans med erfarna kollegor från olika bakgrunder och samarbeta med våra globala team och nära partners (SAP, Google, m.fl.)


SAP-konsulter på Accenture är specialiserade på design, utveckling, integration och leverans av affärsprocesser och branschlösningar för våra kunder. Vi använder oss av de senaste lösningarna inom SAP så som S/4HANA, Cloud, IoT m.fl. Våra SAP-konsulter agerar i en mängd olika roller och ansvarar för att leverera stora förändringsprogram som syftar till att hjälpa våra kunder att nå mätbar affärsnytta.


Fokus ligger på alla projektets livscykelfaser, som funktionell design, konfiguration, utveckling, teknisk arkitektur, förändringsledning och projektledning. På Accenture förespråkar vi och har erfarenhet av att leverera komplexa transformationer med agila projektmetoder.


Våra SAP Value Towers jobbar med lösningar inom Finance Transformation, Sourcing & Procurement, Human Capital Management, Supply Chain & Operations, Sales & Customer Services, Analytics och Technical Architecture. Läs mer om Accenture SAP här.

 

Qualifications

Kvalifikationer:

  • Kandidat- eller Mastersexamen från universitet
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift


Just nu anställer vi till flertalet positioner på varierande erfarenhetsnivå.


Vad förväntar vi oss från dig?

  • Ett starkt intresse av att utveckla dina egna funktionella och tekniska färdigheter och/eller i en ledarroll
  • Erfarenhet i att leverera projektbaserade lösningar
  • Flexibilitet att resa i jobbet när det krävs


Accenture välkomnar och uppmuntrar ansökningar från olika bakgrunder relaterade till ålder, etnicitet, kultur, religion eller tro, funktionsnedsättningar, nationalitet, sexuell läggning och könsidentitet. Inkludering och mångfald är grundläggande för vår kultur och våra värderingar, den främjar en atmosfär där alla bidrar med sina olika erfarenheter, talanger och kultur till arbetet. Vi välkomnar dig att bli en del i denna mångfald!
 

Locations

Gothenburg,Malmo,Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb