Förvaltningsledare inom IT till SIS

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 5 mars 2021
Stängs
den 28 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en driven förvaltningsledare för effektiv styrning av våra förvaltningsområden och viktigaste projekt inom IT - en nyckelperson har lust att vara med på SIS spännande resa in i framtiden!

Vi behöver dig som har erfarenhet av systemförvaltning i en central roll och som har erfarenhet av att arbeta med etablerade system och flöden samt av att bygga upp nya.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av styrning, planering och uppföljning av förvaltnings- och projektaktiviteter som exempelvis vår webbplats och tillika kundportal, SIS.se, men även ett antal interna system.

Du kommer att arbeta nära utvecklare, testare och produktägare och även support och drift där ni tillsammans jobbar efter samma målbild kring prioriterade aktiviteter och projekt. Du kommer att leda olika forum för att skapa samsyn och säkra upp leveranserna vilket innebär en operativ roll i att leda förvaltnings- och projektteamen. Vi ser gärna att du även kommer att hantera och leda egna projekt inom förvaltningsområdena.

Vi ser att du kan och vill bidra till att stärka gruppen med dina erfarenheter och egenskaper så att vi tillsammans utvecklas och blir ännu bättre på det vi gör.

IT-avdelningen består av 12 personer inklusive konsulter och du rapporterar till IT-chef.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom något av områdena systemvetenskap, datateknik eller motsvarande alternativt har du skaffat dig likvärdig kunskap i arbetslivet. Vidare har du några års yrkeserfarenhet som systemutvecklare, förvaltningsledare eller systemägare och du är van vid att verka och känner dig trygg i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du har erfarenhet av att leda tekniska införanden enligt en vedertagen projektmetodik och du är van vid agila styrningsmodeller.

Vi tror att dina kunskaper om förvaltningsstyrning kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som förvaltningsledare och det är en fördel om du har erfarenhet av att leda team och/eller projektledning. Likaså om du har erfarenhet av Jira.

God förmåga att kommunicera både på engelska och svenska är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad och förstår vikten av att arbeta mot uppsatta mål. Med ditt positiva förhållningssätt sätter du dig snabbt in i nya miljöer och kan lätt byta fokus. Du är självgående och trivs med att ta egna initiativ samtidigt som du arbetar bra med andra människor där kommunikation och lyhördhet är viktiga grundstenar. Vidare är du öppen, social, prestigelös och du är en klippa på att skapa nya kontakter samt underhålla relationer. Du känner dig trygg i att prata inför stora som små grupper där du engagerar och skapar förtroende.

Ytterligare information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Bedeus, IT-chef 08-555 520 27.

Är du intresserad? Skicka i så fall in din ansökan snarast då urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2021-03-28.

Provanställning tillämpas.

Liknande jobb

Liknande jobb