Intelligent Automation och RPA-konsult

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 23 november 2020
Stängs
den 25 maj 2021
Ref:
147707
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av teamet i Uppsala i vårt affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som RPA-konsult kommer ha en nyckelroll.

"Som RPA-specialist på Atea lär jag mig ständigt någonting nytt. Jag får arbeta med de senaste teknikerna och verktygen, ledande partners inom branschen och framför allt i team med de roligaste och skarpaste experterna till kollegor. Det är fantastiskt att se hur vårt arbete underlättar och skapar tydlig verksamhetsnytta hos våra kunder." - Amanda Näsman, RPA-specialist på Atea

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du är resultatinriktad, analytisk och drivande samt lösningsorienterad med lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med stort kundfokus och att skapa goda relationer.

Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen ska du:
  • Vara civilingenjör med it-inriktning, systemvetare eller motsvarande samt ha några års erfarenhet av it-branschen och/eller processarbete
  • Ha förmåga att dokumentera teknisk miljö och processer
  • Har erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande
  • Har programmeringskunskaper i t ex Java, C#, Python
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:
  • Arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer
  • Arbetat med systemutveckling
  • Erfarenhet av machine learing
  • Är certifierad i något av de större RPA-verktygen såsom Blue Prism, UiPath och PowerAutomate/WinAutomation.


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchefHans Gustafsson via hans.h.gustafsson@atea.se alternativt 070-2156652. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb