Nyexaminerad med vilja att arbeta som affärsstrateg?

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 mars 2021
Stängs
den 7 april 2021
Ref:
147882
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du nyexaminerad med ett brinnande intresse för affärer och strategier? Är du en analytisk person som gillar problemlösning samtidigt som du gör det lilla extra för att lyckas? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi dig som vill komplettera vårt erfarna team med Bid Managers med din analytiska förmåga och driv i rollen som affärsstrateg. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett erfaretteam som är experter inom affärstaktik och -strategi inom vår produktaffär. Teamet stöttar våra säljare i större affärer med offerter, anbud och i dialogen med både leverantörer och kunder. I rollen som affärsstrateg kommer du att bidra med att utveckla hur vi arbetar med offert- och anbudsarbetet idag.

En central del är att optimera prissättningen och du kommer utveckla nya processer, analyser, material och verktyg för att vi ska lyckas bättre i våra affärer. I rollen ligger även ett ansvar över att ge stöd till våra regioner inom vår affär med Apple. Det handlar om att bygga kunskap om hur vi vinner just förfrågningar av Apples produkter. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en analytisk person med ett sinne för affärer och förmåga att lösa problem. Du kan tänka strategiskt med ett brett perspektiv på frågor och kan se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Exempelvis att kunna se hur en liten förändring kan göra stor ekonomisk skillnad i stora processer. Du tycker om att stötta andra och du är tävlingsinriktad vilket får dig att göra det lilla extra för att vinna affärer. Projekten är korta och intensiva vilket gör att tjänsten passar dig som trivs att jobba i ett högt tempo.

För att lyckas i tjänsten som affärsstrateg bör du ha följande kompetens:
• Högre akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi
• Hög problemlösningsförmåga
• Kunna ta fram och presentera business case

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Johansson, Chef Bid Office, via adam.johansson@atea.se alternativt telefonnummer 08 - 477 47 98. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb