Webbutvecklare .Net

Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 9 april 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Drivs du av att arbeta brett inom webbutveckling och bygga nya spännande digitala lösningar till våra kunder? Tycker du det är roligt att växla mellan olika arbetsuppgifter, uppdrag etc? Trivs du dessutom på en arbetsplats som gör skillnad när det gäller samhällets miljöarbete? Då är rollen som webbutvecklare hos oss något för dig! 

IVL Svenska Miljöinstitutet har Sveriges bredaste miljöprofil. Vi förenar forskning och utveckling med uppdrag för både näringsliv och myndigheter – det är vi så gott som ensamma om. Våra konsultuppdrag vilar på vetenskaplig grund, vår forskning präglas av tvärvetenskap och systemtänkande. Vi förenar ekologiska, ekonomiska och sociala perspektiv i allt vi gör.

Hos IVL arbetar över 300 ingenjörer, kemister, marinbiologer, geologer, beteendevetare, statsvetare och journalister och många fler med ett gemensamt mål – att göra världen mer hållbar. Vi omvandlar vetenskap till verklighet, miljöproblem till möjligheter och linjära processer till cirkulär ekonomi. På så sätt driver vi på omställningen till det hållbara samhället.

Låter det spännande?

Vår IT-avdelning består av sju personer placerade på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar brett i våra roller och hjälps åt för att leverera enligt våra mål. Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega.

Om rollen

Som Webbutvecklare .Net kommer du arbeta med att utveckla nya digitala produkter och tjänster till våra kunder samt vidareutveckla våra befintliga applikationer. Du kommer att arbeta brett inom området men ha ett särskilt ansvar för design och front-end. Du arbetar nära verksamheten och kunden i deras projekt och tillsammans med andra kompetenser både inom och utanför IT. Du kommer också arbeta med att förvalta och utveckla vår Microsoft Azure-miljö, systemintegrationer och framtagande av api:er.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen har du
• Relevant högskoleutbildning eller kunskap/arbetslivserfarenhet inom Data/IT/Systemutveckling som kan ses som likvärdig
• Några års arbetslivserfarenhet som utvecklare, huvudsakligen i C# .Net 
• Erfarenhet av utveckling i HTML5, CSS3, JavaScript och erfarenhet av något eller några moderna javascriptsbibliotek som t.ex. React, Aurelia eller Angular
• Relevanta kunskaper kring moderna Microsoft-miljöer

Du bör även ha vana av att samverka i team med olika kompetenser, erfarenhet av agil projektmetodik. Tidigare erfarenhet av att arbeta i forskning och innovationsprojekt är en fördel. Du talar och skriver god svenska och engelska. 

Dina personliga egenskaper

Ingen kan allt, men vi vill att du som söker ska vara nyfiken, vilja lära dig och utmana dig själv som utvecklare. Som person är du nyfiken, driven och ansvarstagande. Du arbetar självgående och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du håller koll på målbilden och är resultatorienterad. Det är viktigt att du är förändringsinriktad och motiverad av att utvecklas tillsammans med oss. Det är positivt om du har ett intresse av samhällsutveckling och hållbarhetsfrågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig

Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö som bygger på stort eget ansvar med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. IVL driver många spännande projekt både inom EU projekt likväl som spännande uppdrag tillsammans med några av Sveriges största företag. På IVL har vi en härlig social gemenskap med såväl idrottsklubb, konstförening, pubar och andra roliga aktiviteter. Hos IVL får du möjlighet att arbeta med ditt miljöengagemang på riktigt. Vi sitter i fina aktivitetsbaserade lokaler vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm, intill Chalmers i Göteborg, i Västra hamnen i Malmö och vid strandkanten i Fiskebäckskil.

Övrig information

För ytterligare information kontakta IT-chef Peter Lindén på 010-788 68 69.

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vi kommer att utvärdera ansökningar och intervjua kandidater löpande under ansökningsperioden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Liknande jobb

Liknande jobb