CGI

Junior Kundansvarig

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 21 april 2021
Ref:
J0321-0605
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vårt team Digital Services levererar tjänster inom transformation och distribution av data och dokument. Vårt erbjudande omfattar digitala tjänster gentemot kunder, leverantörer, myndigheter, anställda och privatpersoner. Vi möjliggör centrala integrationsstrategier genom att erbjuda våra kunder infrastruktur, applikationer och kompetens för att förvalta och övervaka verksamhetskritiska informationsflöden mellan interna och externa system.

Just nu söker vi en Junior Engagement Manager/Kundansvarig till vårat team i Kista.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Engagement Manager/Kundansvarig tar du ett stort eget ansvar för dina kundavtal och affärsrelationer. Du kommer ingå i ett team som hjälper och stöttar varandra med övertygelsen att vi tillsammans når större framgångar.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Att hantera avtal och förhandlingar
• Ansvara för den ekonomiska uppföljningen på kontraktsnivå vilket innefattar budget, fakturering och merförsäljning
• Att stödja våra kunder i sin utveckling och digitalisering inom Digital Services område
• Samverkan med CGIs övriga organisation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken och vill utmana dig själv. Du är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Det är viktigt att du är en person som gillar att hitta lösningar och är bra på att jobba tillsammans med dina kollegor.

Vi önskar att du:
• Har dokumenterad erfarenhet av en roll med mycket kundkontakter
• Har en god administrativ förmåga
• Har intresse av att bygga kund/affärs-relationer
• Kan kommunicera med kunderna på ett väl strukturerat och engagerat sätt
• Har intresse av ekonomisk uppföljning såsom budget, fakturering och merförsäljning
• Har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Anne Worminder, Manager Client Support, anne.worminder@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb