CGI

Systemförvaltare (student på deltid), Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 12 april 2021
Ref:
J0321-0630
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Hos oss på CGI i Luleå handlar vårt uppdrag framförallt om att hjälpa våra lokala kunder, som till stor del återfinns i den allmänna sektorn, på deras digitala transformationsresa.
Just nu söker vi en student som vill arbeta i rollen som systemförvaltare vid sidan av studierna tillsammans med oss i Luleå!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemförvaltare kommer du att jobba i ett litet team på tre personer där ni kommer lösa problem som kommer in tillsammans. Du kommer tillsammans med teamet jobba med olika ärenden som kommer in från kunder. Lösningen på ärendena varierar och du har möjlighet att vara kreativ och skapa nya innovativa lösningar. I den här rollen kommer du även få möjlighet att skriva ditt exjobb tillsammans med oss.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Utveckling och Förvaltning
• Testning och Kvalitetssäkring
• Arbetet bedrivs i ett Agilt arbetsteam

Rollen är på deltid och vi kommer tillsammans med dig överens om hur vi lägger upp schemat. Du kommer att vara placerad i Luleå. Resor ingår i rollen när vår omvärld tillåter det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som studerar systemvetenskap, digital tjänsteutveckling eller datateknik och har ett år kvar tills examen. Meriterande med tidigare arbetserfarenheter och kunskap inom C# och databaser (SQL). Vi kommer att introducera dig i tjänsten och ge dig de specifika kunskaper som behövs för arbetet.

Viktigt är att du har ett driv och vill utvecklas tillsammans med oss. För denna roll behöver du kunna svenska i tal och skrift och engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om du har några frågor kring rollen, skicka gärna din fråga till Merve Günes på mailadress merve.gunes@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande!
Ansök till tjänsten senast: 2021-04-11.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.