CGI

Tekniker, IT-arbetsplats

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 27 april 2021
Ref:
J0321-0147
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi behöver förstärka vårt team Technical Operations, inom Digital Workplace Support, med en duktig och driven Tekniker inom arbetsplatsområdet.

Technical Operations ansvarar för daglig drift av våra användarnära tjänster såsom IT-arbetsplats, Citrix, Printing, Office 365 samt on-prem Microsoft kollaboreringstjänster. Teamet består av medarbetare runt om i landet med en bred skala av kompetens. Teamets huvudsakliga uppgift är att säkerställa kvalitativ drift i form av standardiserade uppdateringsförfaranden, incident- och beställningshantering.

Inom Technical Operations får du möjlighet att arbeta med spännnade uppgifter och problemlösningar som ständigt utvecklar Din kompetens inom olika områden.

Vi är öppna för placering i Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping

Dina arbetsuppgifter
Technical Operations supporteras av förstalinjens support som mottager, paketerar, initierar felsökning och tar vidare ärenden till oss när djupare kompetens krävs. På så vis effektiviseras arbetet samtidigt som Technical Operations får större möjlighet att fokusera på de mer avancerade arbetsuppgifterna.

De produkter grupperingen arbetar med innefattar bland annat SCCM, Intune, Windows OS, Office365, SharePoint, Skype for Business och Exchange samt Windows servertjänster såsom Active Directory, GPO- och Print Management.

Som arbetsplatstekniker i Technical Operations kommer du tillsammans med dina närmsta kollegor att arbeta med att säkerställa kvalitativ drift av de plattformar vi levererar till våra kunder. Detta innebär främst incident-, problem- och change-hantering. I ditt dagliga arbete kommer Du att arbeta i driftsmiljöer för stora och välkända företag i Sverige, många gånger i de senaste teknologierna.

Dina ansvarsområden:
• Incidenthantering
• Changehantering
• Problemhantering
• Driftsdokumentering
• Kunskapsöverföra till supporterande tjänster
• Ständigt kompetensutvecklas för att bli en mångsidig tekniker

Är Du den vi söker?
Vi söker Dig som har mycket god vana inom arbetsplatsområdet kopplat till Windows OS och kringliggande infrastruktur - som är driven, ambitiös och som har ett stort intresse för problemlösning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor och kunden. Vi söker Dig som är öppen för att kompetensutvecklas och som har lätt för att ta till sig och lära sig mer om nya saker inom användarnära IT-tjänster.

Vi ser gärna att Du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god social kompetens och kan föra Dig väl i såväl tal som skrift - svenska och engelska.

• Erfarenheter av incidenthantering kopplat till Microsoft Windows och bakomliggande plattform
• Vana för ITIL-processer och ITSM-verktyg för ärendehantering
• Stort generellt intresse för IT/IT-drift
• Driven och ambitiös i arbetet
• Öppen för- och drivande för att kompetensutvecklas
• Gillar problemlösning
• Mycket god vana vid Microsoftprodukter
• Kan föra Dig väl i såväl tal som skrift
• Svenska & Engelska

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Eric Hallberg, Manager, eric.hallberg@cgi.com, +46 705-56 50 46

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-05-01.

Beredskap/jour kan förekomma
Placering: Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping
Personlig säkerhetsprövning kan komma att förekomma om kunduppdrag kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.