CGI

Tekniker, Exchange

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 3 maj 2021
Ref:
J0321-0146
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Nu behöver vi förstärka vårt team Technical Operations inom Digital Workplace Support med en duktig och driven tekniker inom Exchange.

Technical Operations ansvarar för daglig drift av våra användarnära tjänster såsom IT-arbetsplats, Citrix, Printing, Office 365 samt on-prem Microsoft kollaboreringstjänster såsom Exchange, SharePoint och Skype for Business. Teamet består av medarbetare runt om i landet med en bred skala av kompetens. Teamets huvudsakliga uppgift är att säkerställa kvalitativ drift i form av standardiserade uppdateringsförfaranden, incident- och beställningshantering.

På Technical Operations får du möjlighet att arbeta med spännande uppgifter och problemlösningar som ständigt utvecklar Din kompetens inom olika områden.

Vi är öppna för placering i Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping.

Framtida arbetsuppgifter
Technical Operations supporteras av förstalinjens support som mottager, paketerar, initierar felsökning och tar vidare ärenden till oss när djupare kompetens krävs. På så vis effektiviseras arbetet samtidigt som Technical Operations får större möjlighet att fokusera på de mer avancerade arbetsuppgifterna. De produkter grupperingen arbetar med innefattar bland annat SCCM, Intune, Windows OS, Office365, SharePoint, Skype for Business och Exchange samt Windows servertjänster såsom Active Directory, GPO- och Print Management.

Som Exchangetekniker i Technical Operations kommer du tilsammans med dina närmsta kollegor att arbeta med att säkerställa kvalitativ drift av de plattformar vi levererar till våra kunder. Detta innebär främst incident-, problem- och change-hantering. I ditt dagliga arbete kommer Du att arbeta i driftsmiljöer för stora och välkända företag i Sverige, många gånger i de senaste teknologierna.

Tjänsten kan innefatta beredskap vilket innebär att Du medverkar i teamets rullande beredskapsschema där du under överenskomna tillfällen tar emot och agerar på kritiska incidenter som uppstår utanför normal arbetstid.

Dina ansvarsområden:
• Incidenthantering
• Changehantering
• Problemhantering
• Driftsdokumentering
• Kunskapsöverföra till supporterande tjänster
• Ständigt kompetensutvecklas för att bli en mångsidig tekniker

Är du den vi söker?
Vi söker Dig som har mycket god vana inom Exchange och kringliggande infrastruktur - som är driven, ambitiös och som har ett stort intresse för problemlösning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor och kunden. Vi söker Dig som är öppen för att kompetensutvecklas och som har lätt för att ta till sig och lära sig mer om nya saker inom användarnära IT-tjänster.

Vi ser gärna att Du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god social kompetens och kan föra Dig väl i såväl tal som skrift - svenska och engelska.

• Erfarenheter av drift utav Microsoft Exchange
• Vana för ITIL-processer och ITSM-verktyg för ärendehantering
• Stort generellt intresse för IT/IT-drift
• Driven och ambitiös i arbetet
• Öppen för- och drivande för att kompetensutvecklas
• Gillar problemlösning
• Mycket god vana vid Microsoftprodukter
• Kan föra Dig väl i såväl tal som skrift
• Svenska & Engelska

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Eric Hallberg, Manager, eric.hallberg@cgi.com, +46 705-56 50 46

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-05-15.

Beredskap/jour kan förekomma
Placering: Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping
Personlig säkerhetsprövning kan komma att förekomma om kunduppdrag kräver det.

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Donnez un élan à votre carrière.

Le secteur des technologies de l'information (TI) connaît une période extraordinaire. La transformation numérique des organisations continue de s'accélérer, et CGI est au premier plan de ce changement. Nous accompagnons nos clients dans leur démarche numérique et offrons à nos professionnels des opportunités de carrière stimulantes.

La réussite de CGI repose sur le talent et l'engagement de nos professionnels. Ensemble, nous relevons les défis et partageons les bénéfices issus de la croissance de notre entreprise. Cette approche renforce notre culture d'actionnaire-propriétaire ainsi, tous nos professionnels bénéficient de la valeur que nous créons collectivement.

Joignez-vous à nous pour prendre part à la croissance de l'une des plus importantes entreprises indépendantes de services en technologies de l'information (TI) et en gestion des processus d'affaires au monde.

Pour en savoir davantage à propos de CGI : www.cgi.com.

Les candidatures non sollicitées provenant de cabinets de recrutement ne seront pas retenues.

CGI favorise l'équité en matière d'emploi.

Liknande jobb

Liknande jobb