CGI

Systemutvecklare, Åre

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 6 september 2021
Stängs
den 8 oktober 2021
Ref:
J0221-3073
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGIs Östersundskontor är vi rutinerade på fjällnära systemutveckling. Vi har blivit specialister på helhetsåtaganden och fått ett stort förtroende att leverera IT-lösningar på distans med ett agilt förhållningssätt. De senaste åren har synen på arbete och livskvalitet ändrats i snabb takt. När allt fler ser möjligheten att både bo och arbeta nära Jämtlands sagolika natur tar vi chansen att göra verklighet av en dröm - att starta ett systerkontor i Åre. Vi har redan ett team på plats och vill fortsätta att växa. Vi söker dig som uppskattar Jämtlands alla årstider och som vill utveckla dig själv och våra kunders digitala framtid tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

• Modern system- och mjukvaruutveckling, från idé till kvalitetssäkrad lösning
• Kreativitet, problemlösning och innovation
• Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad
• Att bidra till Årekontorets hållbara tillväxt
• Att ge och ta hjälp

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vill vara med på vår resa i Åre. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, men kan också ha byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Sannolikt är att du är bekant med några av de tekniker vi nyttjar i våra projekt, såsom Microsoft Azure, .NET, Java, TypeScript och Angular/React. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Vårt nyöppnade kontor i Åre by hittar du i HouseBe's attraktiva coworking-lokaler med utsikt över fjälltopparna. Vi vill bli fler och du kommer tillhöra ett växande team med högt i tak och rum för egen utveckling. Hos oss tror vi på laget före jaget och pratar ofta i termer av kollektiv kompetens. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter, ett flexibelt arbete och närhet till ett fantastiskt friluftsliv.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jackie.soderlund@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Under semesterperioden kan det möjligen dröja lite längre innan du får återkoppling från oss. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb