CGI

Senior IT-säkerhetsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 17 april 2021
Ref:
J0221-0861
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en senior IT-säkerhetsspecialist till vårt team i Stockholm som tillhör Cyber Security.

Framtida arbetsuppgifter
Som senior IT-säkerhetsspecialist, kommer du att arbeta mot våra kunder och hjälpa dom i frågor kopplat till infrastruktur och cloud lösningar. Du sitter som spindel i nätet och är van arbeta som rådgivande specialist till dina kunder samtidigt som du har förmåga att vara "hands on" vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft Azure och O365 på en djupare teknisk nivå.

I dina arbetsuppgifter ingår framförallt:
• Arbeta som rådgivande IT-säkerhetsspecialist till våra kunder
• Infrastrukturdesign med fokus på IT-säkerhet
• Rekommendera åtgärder för att stärka IT-säkerhet
• Designa säkra cloudlösningar i framför allt Azure och Google cloud.

Du kommer att vara placerad i Stockholm

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som senior IT-säkerhetsspecialist söker vi dig som är problemlösare, ansvarstagande, flexibel och relationsskapande med ett brinnande intresse för IT-säkerhet och Cloudlösningar. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du har stor förståelse och erfarenhet av hur cloudtjänster fungerar och hur de integreras till "traditionell" IT, kunskap gällande best practices och hur policys bör applicerars på IT-miljöer.

Du kan flytande svenska, både i tal och skrift, då våra kunder primärt finns inom den publika sektorn samt behärskar engelska som är CGIs koncernspråk. Vi ser även att du har en akademisk examen som högskoleingenjör eller motsvarande civil-/master examen inom exempelvis IT-säkerhet, data IT eller nätverk, alternativt att du har en relevant erfarenhet från liknande roll. På grund av tjänstens karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap då du arbetar med säkerhetsklassificerad information och samhällskritiska system.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Microsoft Azure
• IT -infrastruktur
• Nätverk
• Projekt inom IT-säkerhet & migreringar
• Praktiskt arbete med Azure och Office 365
• Kompetens kring system- och applikationsdrift

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss ?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Linda Nyberg på linda.nyberg@cgi.com.

Löpande rekrytering.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb