CGI

Utvecklare kring Azure API-Managementplattformen, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 1 maj 2021
Ref:
J0221-0325
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att jobba med integration och API-lösningar? Till vårt Karlstadkontor söker vi er som brinner för programmering, systemintegration och skapandet samt hanteringen av API'er. Vi erbjuder en spännande roll inom den nya framväxande API-ekonomin hos våra nationella och internationella kunder och du kommer få lösa tekniska och komplexa problemställningar varje dag.

Som utvecklare inom Azure API Management på CGI kommer du att jobba med ny teknik och ha en avgörande roll för våra kunders framtida integrationsstrategier. Här får du en roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett nytt och expanderande område.

Du kommer verka inom ett område som kommer vara avgörande för våra kunders fortsatta utveckling. Ett område som också är i stora förändringar där många nya tekniker och lösningar är i fas att implementeras in i verksamheten. Därav kommer din roll både bli utmanande och stimulerande, där du kommer att få vara med och skapa framtidens lösningar.

Som utvecklare inom API Management hos CGI kommer du att få möjlighet att vara med i en ny satsning inom området API Management, där du kommer vara en del av ett team som också kommer innefatta delarna integration och säkerhetslösningar.
Här kommer du bl.a. att:
• Jobba med ny teknik genom Azure API Managementplattformen
• Bygga framåt och förbereda för framtidens integrationslösningar för våra kunder
• Jobba mot många kontaktytor, både nationellt och internationellt.
• Utveckla och förbättra befintlig miljö.
• Ha omvärldsbevakning och utvärdera nya tekniker och verktyg inom ditt område.

Du kommer ingå i ett APIM-team där du kommer samarbeta tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och systemansvarig.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som APIM-utvecklare ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund, samt att du helst har kunskaper inom några av följande områden:
• .Net
• C#
• MS Azure generellt
• MS Azure API-manager
• Security
• Network coummuniction/protocols
• Arbetat i en mer omfattande och komplex miljö i större skala.
• Tekniska kunskaper för att arbeta med API-lösningar, IPAAS (ex. Azure Logic Apps, Azure Function), MQ (ex. Azure Service bus), API Gateway (Azure API Management) SQL, REST och XML eller motsvarande.
• Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er
• Meriterande om du har kunskap inom flera plattformar inom API-management samt DevOps, CI/CD och ARM-templates

Vi ser att du har en relevant tre-årig akademisk examen inom IT-området som grund att stå på. Vi ser också att du är en person som trivs i en organisation som värnar om sin kultur kring prestigelöshet och samarbete. Du brinner för att hitta nya lösningar genom att testa nya verktyg och tekniker, samtidigt som du har förståelse för den befintliga miljön och hur den fungerar och påverkas utifrån teknik och regelverk. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det både önskvärt och ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Thomas Rosevall, thomas.rosevall@cgi.com .
Ansök till tjänsten senast 04.30.2021
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb