CGI

IT Arkitekt/Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 12 april 2021
Ref:
J0221-0337
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi söker nu 2 Applikationskonsulter till vårt team inom Infrastruktur i Stockholm för en av våra nyckelkunder.

Framtida arbetsuppgifter
Som Applikationskonsult kommer du att ansvara för systemen GÖS respektive SNOK och arbeta med SL. Du kommer att vara en del av vårt kundteam som alla jobbar för vår kund SL.

I den här rollen kommer du att vidmakthålla samt utveckla både applikationerna samt deltaga i övrigt kundrelaterat arbete för kunden. Önskvärd erfarenhet är av just systemen SNOK respektive GÖS.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Löpande drift och förvaltning
• Utveckling av dessa system

Tänkt placering är i Stockholm. Resor ingår i rollen.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Lasse Asp lasse.asp@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 31.03.2021.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb