CGI

Senior Konsult inom Business Intelligence & Advanced Analytics

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, , Sweden
Annonserat
den 10 maj 2021
Stängs
den 1 juni 2021
Ref:
J1220-2410
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara en del av ett av världens vassaste team inom Business Intelligence & Advanced Analytics?
Just nu söker vi flera personer med erfarenhet inom data warehousing och datavisualisering till vårt team i Malmö!

CGI erbjuder leveranser inom den senaste tekniken och i varierande branscher där kunskapsutbyte ses som en naturlig och viktig del. Vi strävar efter att skapa framgångsrika team som har roligt på jobbet och hjälper varandra att utvecklas. CGI är Sveriges ledande IT-företag och ett av världens största vilket ger fantastiska karriärmöjligheter och möjlighet till intressanta och utmanande uppdrag inom ditt område!

Dina framtida arbetsuppgifter

CGI Business Intelligence & Advanced Analytics har stort kompetenskapital på hela den nordiska marknaden med allt ifrån nyutvecklingsprojekt inom data warehousing i cloudmiljöer till avancerade tillämpningar inom business intelligence, data engineering, ETL, IoT och machine learning. Rollen som senior Business Intelligence & Advanced Analytics konsult innebär att får arbeta tillsammans med duktiga kollegor i omväxlande uppdrag där du kommer ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet med att analysera, designa och utveckla lösningar för Business Intelligence & Advanced Analytics i molnet och on-prem.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor kan förekomma i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är driven, engagerad och positiv med talang för datahantering. Du har en BSc eller en MSc datavetenskap, systemvetenskap eller har en annan relevant akademisk bakgrund. Vi tror att du har ett stort driv och engagemang samt gediget intresse för BI arkitektur, data och analytics.

Din profil:
• Minst 3-5 års erfarenhet av området BI & Advanced Analytics
• Stort Intresse för arkitekturfrågor, både on-prem och i molnet
• Mycket god förståelse för och erfarenhet av att modellera data
• Erfarenhet av att leda mindre team eller en önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss.
• Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (ex Power BI, Azure, SQL, DW, Data lake, Machine Learning m.m.)
• Erfarenhet av Google Cloud eller AWS och tillhörande teknologier
• Erfarenhet från visualiseringsverktyg ex Power BI, Snowflake, Qlik
• Stort intresse för att lära sig nya saker och utvecklas inom området.
• Behärska engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-06-30. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till helena.elmqvist@cgi.com, eller ring 076 100 32 96

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb