CGI

Senior Integrationsspecialist för Infor M3, Malmö och Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 9 maj 2021
Ref:
J1220-0132
Kategori
Integration
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu seniora integrationsspecialister till vår M3-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

Våra nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta och vi söker Dig som vill vara med på vår tillväxt-resa!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior integrationsspecialist kommer du att att planera, genomföra, fastställa design och arkitektur samt utveckling av integrationslösningar i kundprojekt.

Det innebär att du är med i inledande presales-aktiviteter, kunddialoger, förstudier, val av integrationslösning, utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar.

Goda kunskaper inom affärssystem och enterprisearkitektur är också viktiga delar i rollen som senior integrationsspecialist inom Infor M3.

Vidare ser vi att du har erfarenhet kring integrationskoncept, programmeringsspråk och integrationsbaserad projektledning.

Vi värdesätter också kunskap om M3 Enterprise Collaborator (MEC/IEC) och produkter inom Infor OS såsom ION, ION API etc, och kännedom om "Loosely coupled" metodik och arkitektur. Har du även erfarenhet av Java, JMS, Infor Grid, SQL Server och Oracle native anslutningar och HTML 5 är det också meriterande.

Vår kultur präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till:
Niklas Fagrell, Director Consulting Services - M3 Practice:
niklas.fagrell@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb