CGI

Utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 4 mars 2022
Ref:
J1220-3015
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar en rad egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom både offentlig och privat verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn. En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Raindance - ett modernt affärssystem, med stöd för bland annat redovisning, reskontror, budget, tid, projekt, e-handel och uppföljning.

Till vårt glada team i Göteborg söker vi nu en erfaren Utvecklare. Hos oss blir du en del av en utvecklingsenhet som består av ca 25 utvecklare som fokuserar på att ha kul och utvecklas tillsammans och hjälps åt för att göra Raindance till en ännu bättre och modernare produkt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklare kommer Du att tillhöra en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en bra blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa. I nya projekt ser vi alltid över om det finns något att förbättra eller byta ut i vår teknikstack. Vi försöker att ligga långt fram och jobba med nya tekniker och har bland annat kommit igång att jobba med AI.

Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder och hjälper samhället. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.
I dina arbetsuppgifter ingår:

• Skriva ren och testad kod, granska andras kod, och bidra till att hela produkten har en hög kodkvalitet.
• Arbeta i ett team med utvecklare och domänexperter, där alla tar gemensamt ansvar för att designa och implementera lösningar för våra e-handelstjänster.
• Bidra till en sund teknisk arkitektur för våra produkter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu Dig som är en driven utvecklare som älskar programmering och gärna provar på nya tekniker och arbetssätt. På Raindance arbetar vi testdrivet och skriver ren kod, och vi hoppas att du också vill göra det!

Vi vill gärna hitta dig som har erfarenhet av både backend-, och frontendprogrammering och vill bidra till en produkt med bra kod. Vi arbetar agilt med stöd av Scrum och har ett tätt samarbete mellan utvecklare, domänexperter och testare - och även utvecklare i andra team. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra.
Vi använder bland annat följande tekniker för våra produkter:

• Java
• SQL Server
• Angular och JSF
• HTML, Javascript och CSS
• JPA
• Solr

Har du även erfarenhet av Container-teknik så är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler i centrala Göteborg.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Johan Jonasson, Utvecklingschef, johan.jonasson@cgi.com.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Under semesterperioden kan du ev. få vänta lite längre innan vi återkommer. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Välkommen till CGI!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb