CGI

Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 10 mars 2021
Stängs
den 9 maj 2021
Ref:
J1220-1848
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår målsättning är att dessa system ska vara ett enkla att jobba i, för att på så sätt spara tid och resurser för våra kunder. Tack vare vår starka position inom både offentlig och privat verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Raindance - Ett komplett affärssystem inom ekonomi och inköp som använder sig av den senaste tekniken och som utvecklas här hos oss på CGI. Inom Raindance organisation är vi ca 125 anställda i Sverige och ca 200 anställda globalt. Genom våra AI-lösningar för tex mer automatiserade inköp höjer vi kvalitet och effektivitet i våra kunders inköpsprocesser och genom att styra inköp mot miljömärkta varor bidrar vi till mindre miljöpåverkan för våra kunder.

Raindance har stor efterfrågan och just nu är det tillväxt som är vår utmaning. Vi söker därför dig som vill bli vår nya applikationskonsult i Göteborg.

Vill du vara med på vår resa?
Du kommer att jobba med införande av Raindance hos våra kunder. Våra olika webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bland annat ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel/inköp med marknadsplats samt tid och projekt.

I rollen som applikationskonsult arbetar du med både implementering av nya lösningar och med vidareutveckling i befintliga installationer. Arbetet genomförs till stora delar i projektform eller i mindre team och i ett nära samarbete med vår utvecklings- och supportorganisation.

Dina ansvarsuppgifter omfattar bland annat:
• Förstudie, analys och design
• Implementering och driftsättning av Raindance
• Utbildning av användare
• Rådgivning och verksamhetsutveckling

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en relevant universitet- eller högskoleutbildning och har minst 3 års erfarenhet av ekonomiprocesser och affärssystem inom offentlig eller privat sektor, antingen som redovisningsansvarig, revisor, ekonom, controller eller liknande.

Du behöver även ha:
• Kunskap inom ekonomistyrning, reskontror och/eller ha erfarenhet av modeller och verktyg för beslutstöd.
• Förmåga att agera rådgivare.
• Behärska svenska flytande, både i tal och i skrift. Goda kunskaper i engelska är en fördel.

Har du erfarenhet av Raindance och/eller andra affärssystem ser vi det som en fördel.

Utöver goda kunskaper inom ekonomiprocesser och supporterade IT lösningar så känner du starkt för att arbeta som konsult och du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och kan identifiera möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös, drivande och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner oss engagerade och stolta över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Om det fortfarande finn något som du funderar över så är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss:

Sofia Hellström, Konsultchef Raindance Göteborg, på sofia.hellstrom@cgi.com, eller 076-139 43 22

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb