Frontend-utvecklare till SEB Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 mars 2021
Stängs
den 11 april 2021
Ref:
8B63D5F8-D2CB-4304-B80B-3CFA08A1239B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bidra till ett säkrare samhälle för oss och våra användare? Sök tjänsten som Angular-utvecklare till SEB i Stockholm!

En allt mer digitaliserad värld kräver säkra och smidiga digitala inloggnings- och signeringslösningar. Nu har du som frontend-utvecklare med fokus på Angular möjligheten att fortsätta arbetet att skapa en trygg finansiell vardag för SEB:s kunder. Här arbetar du inom ett av bankens viktigaste områden, identifiering och signering. Hos oss utvecklar du framtidens lösningar för en av våra viktigaste kundnära produkter.

OM JOBBET

I rollen som frontend-utvecklare hos oss arbetar du med att nyutveckla och förbättra våra lösningar för identifiering, signering och utgivning av elektroniska identiteter, som mobilt BankId. Våra tjänster kräver hög tillgänglighet 24/7 och används inom olika applikationer över hela SEB och av externa parter. Logiken bakom våra inloggnings- och signeringsgränssnitt är komplexa, där du som är intresserad av teknik och säkerhet kan bidra och lära mycket.

Vi erbjuder dig:
  • Utveckling i ett föränderligt och viktigt område där vidareutveckling alltid är i fokus och vi ständigt lär oss nytt
  • En roll där du med ditt team kontinuerligt levererar nya lösningar för våra olika digitala kanaler


Ditt team
Vi är en grupp på 6 personer med bred erfarenhet och kunskap inom både front-end och back-end (Java). Vi arbetar agilt, tillsammans med våra produktägare och i kontakt med stakeholders och våra interna och externa konsumenter. Vi delar med oss och lär av varandra. Vi tycker själva att det är roligt att arbeta med en viktig lösning som underlättar folks vardag!

I front-end arbetar vi med Angular 11, RxJS, NgRX och Jasmine och Karma för testning bland annat. I back-end utvecklar vi i Java 8. Vi bygger i Jenkins och deployar i containers i OpenShift.

VEM ÄR DU?

För att trivas som bäst i vår grupp och i vårt gemensamma uppdrag är du som person initiativtagande med en förmåga att på ett systematiskt och effektivt sätt ta dig an uppgifter och problem. Du utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll och trivs i en miljö där du ständigt får ny kunskap inom ditt område. Du värderar samarbete och trivs i en roll där du arbetar nära andra.

Du är en duktig frontend-utvecklare med erfarenhet av utveckling i Angular, gärna med erfarenhet av NgRX state management och TypeScript. Vi ser positivt på att du har erfarenhet av RxJS, Jasmine, Karma samt erfarenhet av CI/CD. Har du dessutom kunskap om Java är det ett plus. Det är meriterande om du har ett intresse för design och UX.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb