Tågarkitekt (Lösningsarkitekt) Skandia Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 april 2021
Stängs
den 14 april 2021
Ref:
569F3B42-1DD3-4C60-ABAD-783C7A815501
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ansvara för och driv lösningar för den arkitekturella landningsbanan som lösningsarkitekt hos Skandia i Stockholm!

Som Lösningsarkitekt på Skandia får du en nyckelroll i vår förändringsresa när vi fortsatt utvecklar våra digitala lösningar för att ta Skandia in i framtiden. Som partner till alla våra IT-områden, driver du Skandias digitala lösningar och hela infrastrukturen framåt.
Här finns stora möjligheter för dig som person att göra skillnad - på riktigt. Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framti-dens Skandia
  • Chansen att tillsammans med andra arkitekter vara en drivande kraft för att skapa en framåtlutad och stark leverans-organisation
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalför-måner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Techtåget är ett tekniknära tåg med infrastruktur, integration och plattformar som bas.
Som Lösningsarkitekt är du en sammanhållande kraft för att arbeta fram och driva infrastrukturen framåt samt stöttar utvecklingsteamen och infrastrukturarkitekter. Du är den naturliga knytpunkten ut i verksamheten där du möjliggör att rätt prioriteringar sker för området.
Du kommer även bland annat:
  • Ansvara för och ta fram tekniska features i ett tätt samarbete med produktägare och andra intressenter
  • Äga övergripande design och arkitektur av utvecklingsinitiativ
  • Jobba proaktivt och ser till att ta fram/uppdatera arkitekturbeskrivningar och stöd till teamen.
  • Se till att vår arkitekturella landningsbana är uppdaterad och relevant
  • Vara en naturlig del av teamens vardag och stötta och coacha med din expertkunskap.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området IT Strategi & Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för arkitekter påverka.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse både för teknik och människor. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att arbeta med andra. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och du är optimistisk samt lösningsorieterad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, samtidigt som du står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet.

Du har tidigare arbetat som utvecklare, i tekniknära roller eller som lösningsarkitekt. Du har en bred kunskapsbas inom området infrastrukturarkitektur både traditionell och molnbaserad. Har du Förståelse och erfarenhet av Microsofts molnmiljöer Azure är det positivt.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb