CGI

SAP-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 11 maj 2021
Ref:
J0321-1189
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Känner du dig nyfiken på nya utmaningar som SAP utvecklare? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats, där du får jobba med spännande uppdrag? CGI är ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser och vi har ett nära samarbete med SAP som Guldpartner. På den svenska marknaden är vi en av de största SAP-leverantörerna, med en aktiv nationell SAP practise där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi söker nu erfarna SAP utvecklare till vårt härliga team i Stockholm

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare inom SAP hos CGI kommer du att vara en viktig kugge i leveransen gentemot våra kunder och ingå i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Förutom arbete i rena implementations- eller förbättringsprojekt så finns det även möjlighet att arbeta och utvecklas inom användbarhet (UX), mobilitet, SAP S/4HANA, integration och datamigrering där vi redan idag hjälper våra kunder med implementationsprojekt. Vi är extra stolta över den fina AM tjänst vi levererar till flera kunder, så har du erfarenhet av och trivs i förvaltningsleverans kommer du hitta en given plats hos oss.

Vårt övergripande SAP erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4HANA, S/4HANA Cloud, SuccessFactors, User Experience, Ariba, och Concur, men även såklart med kunder som än inte tagit steget till den nya SAP plattformen. I vårt team finns det goda utvecklingsmöjligheter och det är egentligen bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.

Är du den vi söker?
Du är SAP utvecklare med erfarenhet av ABAP och objektorienterad utveckling och har du även CRM erfarenhet är det väldigt bra. Om du inte redan arbetat med Fiori och SAP S/4HANA ser vi att det är viktigt att du är nyfiken på det och beredd att göra en kompetensresa. Vi ser gärna att du har följande kompetens eller erfarenhet:
• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
• Svenska och engelska obehindrad i tal och skrift
• Minst 5 års erfarenhet av ABAP objektorienterad utveckling
Meriterande om du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för ett eller flera av följande processområden
o SAP CRM/IPC
o SAP BI
o SAP EP
o Erfarenhet av ABAP utveckling för SAP HANA
o User Experience (Fiori, Neptune)

Mer information om tjänsten
För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm, och normalt sker arbete från vår kontor centralt i Stockholm.

Tycker du det låter intressant? Vad roligt! Sök till tjänsten redan nu då vi rekryterar löpande. Har du funderingar varmt välkommen att kontakta vår HR-avdelning Sofia.lindquist@cgi.com/tel eller rekryterande chef Åsa Klerestam asa.klerestam@cgi.com /tel 0730825565

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb