CGI

.NET-utvecklare, Cross Industries

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 12 april 2021
Ref:
J0321-0813
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Inom vår enhet Cross Industries har vi fått internationell uppmärksamhet för våra portallösningar och tillämpningar kring HoloLens och AugmentedReality (AR). Vårt mål är att ligga i framkant kring digital transformation för att med hjälp av IT på nya sätt kunna stötta våra kunders kärnverksamhet. Vill du stå längst fram med oss?

Just nu söker vi .NET-utvecklare till vår enhet Cross industries med kontor i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från våra kontor på respektive ort. Förutom kollegorna inom Cross industries, kommer du även få arbeta tillsammans med nationella och internationella kollegor.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har ett intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom kravanalys, enhetstest och dokumentation.

Resor ingår i rollen när vår omvärld tillåter det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling inom .NET och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. Grunden till allt är att du tycker om att skriva kod!

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. På CGI vill vi att alla ska kunna vara sig själva men också se styrkan i att arbeta tillsammans.

Vad vi erbjder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig. Vi hanterar ansökningar löpande!

Du hittar även mer information om oss och vår enhet via denna länk: https://www.cgi.com/se/sv/cross-industries

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.