Experis söker systemutvecklare till myndighet i Uppsala

Rekryterare
Experis
Plats
Uppsala
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 13 april 2021
Ref:
a11750b4-981a-4222-92dd-8ce446693050
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du minst 15 års erfarenhet i rollen som systemutvecklare? Är du certifierad i Lotus Notes/Domino? Då är du förmodligen helt rätt profil! Experis söker just nu en senior systemutvecklare till vår kund i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget omfattar underhåll löpande och vidmakthållande av befintlig Notesplattform hos kunden. Uppdraget innefattar även arkivering och gallring i samband med avveckling. Då plattformen ska avvecklas behövs kompetens för att säkerställa att funktionalitet som finns i plattformen hinner ersättas i andra system. Omfattningen för uppdraget är estimerat till 2 dagar/vecka.

Din profil

Vi söker dig som är certifierad Lotus Notes /Domino Systemutvecklare/systemadministratör med minst 15-års erfarenhet. Du är även certifierad I Binary Tree för Active Directory Pro, Binary Tree Power365.

Vidare har du:
  • Mycket goda kunskaper i Teamstudio och Quest, minst 10-års erfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i Lotus Script, JavaScript, XPages, Java, Capi, Visual Basic, VB-Script, PHP, SQL, HTML. Minst 10-års erfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i Office365, IBM Connections, IBM Notes/Domino, IBM Sametime, WebSphere Application Server, Lotus Traveler. Minst 10-års erfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper I MySql, DB2, MS Access, MS SQL-Server. Minst 10-års erfarenhet.
  • Erfarenhet av framtagning av systemadministrativa hjälpfunktioner för Domino


Du ska ha bedrivit verksamhet motsvarande den som efterfrågas i minst tre år. Du ska kunna uppge två referensuppdrag där ett av uppdragen krävt erfarenhet av att exportera, migrera och arkivera ifrån Notes Dominoplattformen till Office365.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi är i dagsläget ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder som återfinns inom både offentlig och privat sektor samt över hela landet. Vi har dessutom flera av Sveriges absolut attraktivaste arbetsgivare som kunder.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb