Systemtekniker till Bergendahls Food, Hässleholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 27 april 2021
Ref:
32168783-f69b-4c51-bba7-7f5c0b1882b9
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vår affärsidé är att leverera prisvärda matupplevelser för alla. Som en del av Bergendahls IT-team har du även ansvar för våra systerbolag City Gross, EKO & Cash. Just nu befinner vi oss mitt i en spännande tillväxtresa med Cloud, datadriven analys, e-handel och digitalisering. Därför behöver vi stärka upp Infrateamet med en duktig Systemtekniker!

Häng med oss på vår resa till att bli Sverige mest gillade matföretag!

Vi erbjuder

På Bergendahls erbjuder vi dig en omväxlande roll med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Vi är ett expansivt familjeföretag med spännande framtidsplaner. Här får du goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbete med ledande tekniker som Nutanix, Microsoft Azure etc. Du kommer att jobba i ett team som har roligt tillsammans och ha stora möjligheter att påverka både din egen samt företagets utveckling. Vi erbjuder flexibla arbetsförhållanden med variation och möjlighet att jobba delvis från annan ort. Hos oss kommer du få chansen att forma framtidens mataffär och jobba för ett företag där IT är ett prioriterat fokusområde!

Om rollen

IT-avdelningen består idag av ca 35 medarbetare och du kommer att ingå i ett team på 6 personer med fokus på Infrastruktur och Service.

Här kommer du bli en nyckelspelare som tillsammans med teamet säkerställer att vi har effektiva, flexibla och driftsäkra lösningar. Din roll är viktig när det kommer till att skapa och utveckla digitala lösningar som har direkta kopplingar till slutkund och affärsnytta. Vi tror att du tycker det är kul att följa marknadstrender och sedan få möjlighet att omsätta dessa i konkreta lösningar med hjälp av modern teknik.

Vi står inför en spännande resa med flera intressanta projekt i vår pipeline såsom bland annat centralisering av all IT Infrastruktur i våra butiker, en påbörjad resa mot Azure, Cloud och Hyperkonvergerade lösningar. Vi står även inför ett byte av hela vår centrala virtualiseringsplattform och stora satsningar omkring digitalisering och datadriven analys.

Om dig

För att på bästa sätt lyckas i rollen, är du en driven och ambitiös person med passion för att leverera värdeskapande lösningar. Vi tror att kontinuerligt lärande och personlig utveckling är något som motiverar dig. För att trivas i rollen ser vi att du är öppen för förändringar, och är en lagspelare som föredrar att samarbeta tvärfunktionellt. Du tycker om att inspirera andra, dela med dig av din kunskap och på så sätt bidra till samarbete och engagemang i gruppen.

Din tyngdpunkt är Data Center drift kombinerat med Public Cloud och/eller Hybrid Cloud. Vi ser gärna att du har kunskap, kännedom eller erfarenhet kring ett eller några av följande områden:
  • Microsoft Servermiljöer
  • Virtualisering
  • Monitorering
  • Automation
  • Databasadministration
  • Hyperkonvergerad infrastruktur
  • Livscykelhantering
  • Public Cloud / Hybrid Cloud

Har du även erfarenhet av detaljhandel så är det extra meriterande.

Om oss

Bergendahls Food är ett detaljhandelsföretag inom dagligvarubranschen. Företaget har 4000 anställda och omsätter i år 11 miljarder. Utöver drift av de egna koncepten City Gross, EKO, och Cash levererar företaget dagligvaror till fristående butiker inom bl.a. Matöppet och Den svenska matrebellen. Bergendahls Food ingår i Bergendahls & Son, bildat 1922 och helägt av grundarfamiljen i tredje och fjärde generationen.

Det uthålliga familjeägandet har tillfört Bergendahls stabilitet för utveckling, förnyelse och starka värderingar. Det kallar vi Bergendahlsandan! Ett begrepp för sammanhållningen och gemenskapen mellan ägare och medarbetare, som över årtionden utvecklats till en positiv företagskultur i en god arbetsmiljö.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Flygare, rekryteringskonsult på Experis, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.flygare@se.experis.co m.

Facklig kontakt; Unionen, Stefan Olsson stefan.olsson@bergendahls.se

Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se . Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb